Loading...

Voorspelling Inter Milan - SL Benfica

19 april 15:00

Voetbal - Champions League

Inter Milan Inter Milan
-
SL Benfica SL Benfica

Onze wedtip

Inter Milaan Draw No Bet

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Inter Milan - SL Benfica

In de Serie A mag het dan wel dramatisch aan het lopen zijn (1 op 15) voor de troepen van Simone Inzaghi, Europees heeft het alles in handen om door te stoten naar de halve finale van de UEFA Champions League. Het verdedigt een 2-0 voorsprong die het afdwong bij Benfica. Indien het doorstoot dan komt het uit tegen AC Milan of Napoli die een andere kwartfinale uitvechten. In de 1/8e finale was het reeds te sterk voor die andere ploeg uit Portugal, FC Porto. Daarbij won het in eigen huis (1-0) en hield het Porto op een gelijkspel in Portugal (0-0). In de groepsfase werd Inter Milaan tweede in groep C na groepswinnaar Bayern München. In de competitie pakt Inter 1 op 6 nadat het gelijkspeelde bij Salernitana (1-1) en thuis verloor van Monza (0-1).

Met Benfica komt de leider uit de Portugese competitie op bezoek die ook plots in een dip verkeren en hun voorsprong op rivaal FC Porto zagen slinken. De troepen van Roger Schmidt lijken zo in een eerste serieuze dip te zitten dit seizoen. Het pakte 0 op 6 in de Portugese competitie waarbij het verloor van FC Porto (1-2) en Chaves (1-0). Benfica was in de 1/8e finale te sterk Club Brugge. Het won in België (0-2) en in eigen huis (5-2). Het werd groepswinnaar in groep H voor Paris Saint-Germain.

De highlights: Inter Milan - SL Benfica

  • Inter Milaan won heenwedstrijd met 0-2
  • Benfica 0 op 9
  • Inter Milaan verloor van zijn 5 tegenstanders enkel van Bayern München Europees

Onze voorspelling: Inter Milan - SL Benfica

Simone Inzaghi en zijn troepen lijken hun vizier te hebben gelegd op de trofee met de grote oren. De winnaar van 2010 bekampt een tegenstander die 0 op 9 pakt in zijn laatste 3 wedstrijden en die dit seizoen enkel in Bayern München zijn meerdere moest erkennen Europees. Onze voorspelling Inter Milaan-Benfica: Inter Milaan Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.