Loading...

Voorspelling Japan - Costa Rica

27 november 5:00

Voetbal - WK

Japan Japan
-
Costa Rica Costa Rica

Onze wedtip

Japan winnaar

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Japan - Costa Rica

Japan mag op speeldag 2 zijn succes dat het behaalde tegen Duitsland (1-2) proberen te verlengen tegen Costa Rica die nog steeds knock out terug te vinden zijn in de touwen van het Al Thumama Stadium waar Spanje ze een oplawaai van jewelste gaven met een 7-0 nederlaag. Japan kan indien Duitsland en Spanje gelijkspelen en zijzelf winnen zich reeds verzekeren van de 1/16e finale. De troepen van bondscoach Hajime Moriyasu zijn bezig aan hun 7e WK-deelname op rij waarbij het 3 keer de 1/16e finale wist te behalen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden voor het WK wist het 8 op 15 te behalen. Het speelde telkens vriendschappelijk, dit gelijk thuis tegen China (0-0), winnend tegen Zuid-Korea (3-0) en tegen de USA (2-0), gelijk thuis tegen Ecuador (0-0) en verliezend tegen Canada (1-2).

Voor Costa Rica wordt het een zaak om terug te vallen op hun mentale sterkte. We zien nieuwsgierig hoe de troepen van bondscoach Luis Fernando Suàrez zich herstelde na de nachtmerrie tegen Spanje. Costa Rica boekte nochtans 13 op 15 voor aanvang van het WK. In functie van de CONCACAF Nations League versloeg het Martinique (2-0) en won het in de barrages voor dit WK van Nieuw-Zeeland (1-0). Daarna volgde een vriendschappelijke draw bij Zuid Korea (2-2) en twee vriendschappelijke zeges tegen Oezbekistan (1-2) en Nigeria (2-1).

De highlights: Japan - Costa Rica

  • Costa Rica 2 op 15 uit laatste 5 WK-matchen.
  • Costa Rica won al 7 WK-matchen op rij niet meer.
  • Costa Rica kon maar in 1 wedstrijd van laatste 5 WK-matchen scoren.

Onze voorspelling: Japan - Costa Rica

Het succes dat Costa Rica behaalde op het WK 2014 door de kwartfinale te bereiken (tegen Nederland) lijkt wel als een vloek te hebben gewerkt. Sindsdien volgden enkel nog maar nederlagen en een gelijkspel tegen Zwitserland op het vorige WK. We merken ook op dat het al 7 wedstrijden op rij op een WK niet meer kon winnen en maar in 1 wedstrijd kon scoren van de laatste 5. Een gouden kans voor Japan lijkt ons…

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Japan - Costa Rica te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.47
Japan wint: €50 X 1.47 = 73.5€
Bonus €50
N
Unibet
4.3
Gelijk €50 X 4.3 = 215€
Bonus €50
2
Unibet
8
Costa Rica wint: €50 X 8 = 400€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.