Loading...

Voorspelling Japan - Kroatië

5 december 10:00

Voetbal - WK

Japan Japan
-
Kroatië Kroatië

Onze wedtip

Kroatië winnaar

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Japan - Kroatië

Het Khalifa Internationaal Stadion mag zich opmaken voor de 1/16e finale tussen Japan en Kroatië. De Japanners verbaasde de voetbalwereld door in zijn groep zowel Duitsland (2-1) als Spanje (2-1) te kloppen maar ook door te verliezen van Costa Rica (0-1). Op speeldag 1 konden de troepen van Hajime Moriyasu een achterstand ophalen tegen Die Mannschaft net zoals tegen Spanje. Het was tweemaal Ritsu Doan die zijn land op gelijke hoogte wist te brengen. De middenvelder staat daarmee ook tweede in de topschutterstand van dit WK. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de Japanners in totaal 7 op 15. Voor aanvang van het Wereldkampioenschap speelde het thuis vriendschappelijk gelijk tegen Ecuador (0-0) gevolgd door een verlies tegen Canada (1-2).

Met Kroatië wacht de vice-Wereldkampioen als tegenstander. De troepen van Zlatko Dalic ontsnapten in hun laatste groepswedstrijd door het oog van de naald na een beslissende wedstrijd tegen België waarin de tegenstander in het slot van de wedstrijd tegen de binnenkant van de paal besloot welke de Kroaten naar huis zou sturen. Toch hielden de Kroaten vol en ontloopt het door 2e te worden zelfs Spanje in deze 1/16e finale. In de eerste wedstrijd kon Kroatië niet verder komen dan een scoreloos gelijkspel tegen het stugge Marokko. Tegen Canada etaleerde het dan weer zijn klasse als toernooiploeg (4-1). Uit hun laatste 5 wedstrijden boekt het 11 op 15. Voor het WK won het in functie van de UEFA Nations League van Oostenrijk (1-3) en kon het Saudi-Arabië kloppen (0-1).

De highlights: Japan - Kroatië

  • Kroatië al 9 wedstrijden zonder nederlaag.
  • Kroatië vice-wereldkampioen 2018.
  • Japan verloor 2 van laatste 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Japan - Kroatië

Het is de derde keer dat beide landen elkaar treffen, de twee voorgaande keren was op een WK waarin Kroatië eenmaal won in 1998 (0-1) en eenmaal werd het een gelijkspel (0-0). Kroatië tippen wij als outsider voor de Wereldtitel. Het toonde dat het in de laatste wedstrijd het geluk aan zijn zijde had tegen België. Qua vorm zal het hen trouwens zeker niet mankeren want het heeft nog geen enkele nederlaag opgelopen op 9 wedstrijden.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Japan - Kroatië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
3.9
Japan wint: €50 X 3.9 = 195€
Bonus €50
N
Unibet
3.25
Gelijk €50 X 3.25 = 162.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.1
Kroatië wint: €50 X 2.1 = 105€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.