Loading...

Voorspelling Japan - Spanje

1 december 14:00

Voetbal - WK

Japan Japan
-
Spanje Spanje

Onze wedtip

Spanje winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Japan - Spanje

In het Khalifa International Stadium mogen Japan en Spanje hun laatste groepswedstrijd in groep E afwerken. Japan staat momenteel op de 2e plaats met 3 punten en Spanje op de 1ste met 4 punten. Costa Rica staat op plaats 3 met 3 punten en Duitsland op plaats 4 met 1 punt. Elke ploeg heeft nog kans om door te gaan. Als Japan niet verder komt dan een gelijkspel tegen Spanje en Duitsland wint met twee doelpunten verschil van Costa Rica dan gaat Duitsland door. Japan kon op de eerste speeldag winnen van Duitsland (2-1) en komt zo aan zijn 3 punten. Op de vorige speeldag ging het onderuit tegen Costa Rica (0-1). Japan bereikte in 2018 in Rusland de 1/16 finale waarin het nog een 2-0 voorsprong weggaf tegen België (3-2). 

Spanje pakte uit met een monsterzege op speeldag 1 tegen Costa Rica (7-0). De troepen van Luis Enrique speelden op de tweede speeldag gelijk tegen Duitsland (1-1). Spanje wist in 2010 de Wereldbeker voor de eerste keer te winnen en behoort op deze editie weer opnieuw tot de favorieten. Op het vorige WK in Rusland werd het in de 1/16e finale uitgeschakeld na verlengingen tegen Rusland.

De highlights: Japan - Spanje

  • Spanje 4 duels op rij ongeslagen.
  • Japan laatste 3 duels telkens doelpunten tegen.
  • Spanje verloor maar 1 wedstrijd op 1 jaar tijd.

Onze voorspelling: Japan - Spanje

Spanje zit in goede vorm en is reeds 4 wedstrijden op rij ongeslagen. De partij ervoor was in functie voor de UEFA Nations League bij Zwitserland (1-0) wat de eerste en enige nederlaag was op een volledig jaar. Bij Japan zien we dat ze de laatste 3 wedstrijden telkens een doelpunt tegen kregen. Spanje zal er ook alles aan doen om deze wedstrijd te winnen om groepswinst te pakken om zo de reekshoofd van groep F te ontlopen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Japan - Spanje te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
6.75
Japan wint: €50 X 6.75 = 337.5€
Bonus €50
N
Unibet
4.5
Gelijk €50 X 4.5 = 225€
Bonus €50
2
Unibet
1.48
Spanje wint: €50 X 1.48 = 74€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.