Loading...

Voorspelling R64P31 - Alejandro Davidovich Fokina

29 juni 11:10

Tennis - ATP Wimbledon Championships

R64P31 R64P31
-
Alejandro Davidovich Fokina Alejandro Davidovich Fokina

Onze wedtip

Alejandro Davidovich Fokina winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: R64P31 - Alejandro Davidovich Fokina

In de eerste ronde werd 7e reekshoofd Hubert Hurkacz meteen al uitgeschakeld door de Spanjaard Davidovich Fokina (37 ATP) in wat misschien nu al de meest merkwaardige wedstrijd van deze editie van Wimbledon is. In een vijfsetter gaf Fokina in de 3e set 3 wedstrijdpunten weg en moest de 4e set ook toestaan aan de Pool. Bij een 2-2 stand in sets wist Fokina de 5e set naar zich toe te trekken nadat het 10-8 werd in een tie-break. Davidovich Fokina zette zijn beste prestatie neer op een Grand Slam in 2020 toen hij de 4e ronde halen. Vorig jaar ging hij op Wimbledon eruit in de eerste ronde na een nederlaag tegen de Chileen Garis (43 ATP).

Er wacht een zeer taaie klant in de tweede ronde want met de Tsjech Jiri Vesely (ATP 68) wacht een tegenstander die al voor de 7e keer zal deelnemen aan Wimbledon. In de eerste ronde wist de Tsjech Federico Coria (ATP 67) in drie sets (3=6, 2:6 en 6:7). Vesely was bovendien tweemaal dicht bij een kwartfinale op Wimbledon.

De highlights: R64P31 - Alejandro Davidovich Fokina

  • Vesely heeft in principe frissere benen.
  • Fokina wist 7e reekshoofd Hurkacz uit te schakelen.
  • Beide heren spelen voor het eerst tegen elkaar.
  • Vesely meer ervaring op Grand Slams.

Onze voorspelling: R64P31 - Alejandro Davidovich Fokina

De verhoudingen liggen zeer dicht bij deze twee heren. Opmerkelijk is ook dat de meningen bij de bookmakers ook verdeeld zijn. De ene duidt de Spanjaard als favoriet aan tewijl de andere meer tipt op de ervaring van de Tsjech. Wij tippen toch op Davidovich Fokina die tegen Hurkacz bij vlagen liet zien dat hij wel eens een Dark Horse kan zijn op dit toernooi.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.