Loading...

Voorspelling Juventus - AS Roma

27 augustus 12:30

Voetbal - Serie A

Juventus Juventus
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

AS Roma +1 Asian Handicap

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Juventus - AS Roma

Twee Italiaanse topploegen zullen elkaar op 27 augustus tegenkomen wanneer Juventus het in het Allianz Stadion op mag gaan nemen tegen AS Roma voor de derde speelronde van de Serie A. Na een comfortabele 3-0 overwinning op Sassuolo had Juventus het vorige week moeilijker met Sampdoria, waar het een doelpuntloze wedstrijd bleef. De club uit Turijn is dan ook nog altijd niet in topvorm, waarbij het de negatieve trend van het einde van het voorgaande seizoen voortzet. Voor Juventus zijn de problemen met name aan de verdedigende kant te vinden, waar het regelmatig gaten laat vallen en meerdere tegendoelpunten moet incasseren. De capabele aanval van Juventus is dan ook niet altijd in staat om dit probleem op te vangen wat leidt tot haar huidige resultaten.

Aan de andere kant kan AS Roma een beter start van haar seizoen met 2 overwinningen, waardoor het nu 5 wedstrijden op rij ongeslagen is. Met tweemaal een 1-0 uitslag blijft Roma trouw aan de speelstijl die het in het voorgaande seizoen ook kende, waarbij het zowel op haar aanval als verdediging berust. Ondanks dat AS Roma geen veelvuldig scorende kracht is weet de ploeg regelmatig aanvallend doelpunten te creëren, waarbij het ook op haar solide verdediging kan berusten om krappe voorsprongen te behouden, zoals het recentelijk meerdere malen heeft gedaan. 

De highlights: Juventus - AS Roma

  • Juventus heeft 2 van haar laatste 10 wedstrijden gewonnen.
  • Juventus heeft 18 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • AS Roma moet doen zonder Nicolò Zaniolo, welke vorige week geblesseerd uitviel.
  • AS Roma heeft in 8 van haar laatste 10 wedstrijden de nul gehouden.
  • AS Roma won 8 van haar laatste 10 wedstrijden.

Onze voorspelling: Juventus - AS Roma

Ondanks dat Juventus in recente jaren meestal aan het langste eind trok in de ontmoetingen met AS Roma ogen beide teams momenteel in een andere fase te zitten. Juventus kent recentelijk een moeilijke periode waarin overwinningen schaars zijn en het in defensief opzicht grote fouten maakt. Daarentegen oogt AS Roma momenteel 1 van de sterkste achterhoedes van de Serie A te hebben met een capabele aanval. AS Roma +1 Asian Handicap oogt dan ook een goede inzet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.