Loading...

Voorspelling Juventus - Inter Milan

11 mei 15:00

Voetbal - Coppa Italia

Juventus Juventus
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Inter Milan winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Juventus - Inter Milan

Stadio Olimpico in Rome mag zich opmaken voor de finale van de Coppa Italia tussen FC Juventus en Inter Milaan. FC Juventus is de winnaar van vorig jaar en zal opnieuw de trofee willen grijpen na een toch minder seizoen waarin het opnieuw naast de titel grijpt. De troepen van Allegri waren in de halve finale te sterk voor Fiorentina waartegen het uit met 0-1 kon winnen en thuis de klus klaarde met 2-0. In de kwartfinale was het te sterk voor Sassuolo (2-1) welke in een wedstrijd werd afgehandeld.

Het Inter Milaan van Simone Inzaghi zitten nog in een heuse titelstrijd verwikkeld met stadsgenoot AC Milan waarbij het slechts twee punten achterstaat met nog twee speeldagen te gaan. Datzelfde AC Milan wist Internazionale alleszins al opzij te zetten in de halve finale van de Coppa waarbij het eerst ‘uit’ 0-0 gelijkspeelde en nadien thuis met 3-0 kon winnen. In de kwartfinale was Inter te sterk voor AS Roma (2-0). De laatste keer dat Inter de Coppa de lucht in mocht steken was in 2011 nadat het Palermo in de finale had geklopt met 3-1.

De highlights: Juventus - Inter Milan

  • Juventus kon al 3 duels niet winnen van Inter Milaan.
  • Juventus verloor afgelopen weekend pijnlijk bij Genoa (2-1).
  • Inter won met 4-2 tegen Empoli en blijft in titelrace
  • Juventus 1 op 9 tegen top 3 serie A.
  • Inter 7 op 9 tegen top 3 serie A.

Onze voorspelling: Juventus - Inter Milan

Het wordt een wedstrijd op het scherpst van de snee. Inter Milaan doet het beter dit seizoen dan Juventus en dat valt ook af te lezen uit de onderlinge resultaten waarbij Inter onder andere nog in maart op het veld van Juventus ging winnen (0-1). Bovendien zien we dat Juventus in zijn laatste 3 wedstrijden tegen de top 3 van de serie A slechts 1 op 9 kon pakken terwijl Inter Milaan 7 op 9 kon boeken. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.