Loading...

Voorspelling Juventus - Lazio Roma

16 mei 14:45

Voetbal - Serie A

Juventus Juventus
-
Lazio Roma Lazio Roma

Onze wedtip

Lazio Rome Double Chance.

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Juventus - Lazio Roma

Op de voorlaatste speeldag van de Italiaanse Serie A mag FC Juventus zich opmaken om thuis Lazio Rome te ontvangen. De troepen van trainer Allegri leken in het post-Ronaldo tijdperk af te stevenen op een historisch zwak seizoen maar ze wisten zich doorgaans het seizoen toch knap te herpakken en hebben zich inmiddels verzekerd van een ticket voor de UEFA Champions League. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte FC Juventus 10 op 15. Het won bij Cagliari (1-2), speelde thuis gelijk tegen Bologna (1-1). Hierna volgde een zege bij Sassuolo (1-2) en een zege thuis tegen Venezia (2-1). Op de vorige speeldag verloor het op het veld van Genoa (2-1).

Met een 5de plek in het klassement is Lazio Rome nog volop in de race voor een ticket voor de UEFA Europa League. Eerste achtervolger is stadsgenoot AS Roma dat op 59 punten volgt net zoals nummer 7 en 8 Fiorentina en Atalanta die evenveel punten hebben. Het doet er dus maar beter aan om hier niet te verliezen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte de troepen van Maurizo Sarri 11 op 15. Het won eerst nog bij Genoa (1-4) om vervolgens thuis gelijk te spelen tegen Torino (1-1) en thuis te verliezen van AC Milan (1-4). Zijn vorige verplaatsing won het bij Spezia (3-4) en op de vorige speeldag won het thuis van Sampdoria (2-0).

De highlights: Juventus - Lazio Roma

  • Lazio 10 op 15 uit.
  • Lazio 18 doelpunten meer gescoord dan Juventus.
  • Lazio 6 op 6.
  • Lazio 5e beste ploeg op basis van 10 laatste wedstrijden.
  • Lazio nog volop in de running voor Europees ticket.

Onze voorspelling: Juventus - Lazio Roma

Maurizio Sarri is goed op weg om een beter resultaat te zetten dan zijn voorganger Simone Inzaghi. De huidige trainer van Inter Milaan wist Lazio op een 6e plek te parkeren vorig seizoen. In functie van een Europees ticket pakt het hier beter op zijn minst een punt. Wij gaan daarom inzetten op een Double Chance op de bezoekers. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.