Loading...

Voorspelling Juventus - PSG

2 november 16:00

Voetbal - Champions League

Juventus Juventus
-
PSG PSG

Onze wedtip

Juventus winnaar

Unibet 4.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Juventus - PSG

In Groep H staat de laatste groepswedstrijd op het programma en daarin krijgen we met Juventus-PSG op papier een mooi duel voorgeschoteld. Beide ploegen hebben elk nog iets om voor te spelen. PSG heeft net zoals Benfica 11 punten, dus die twee vechten uit wie er de groep wint terwijl Juventus met Maccabi Haifa (beide 3 punten) zal uitmaken wie er naar de UEFA Europa League gaat. Maccabi Haifa speelt op de laatste speeldag thuis tegen Benfica. Als Juventus even goed presteert als Maccabi dan zullen de Italianen doorgaan omdat het over een beter doelsaldo beschikt. In termen van onderlinge duels hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Juventus versloeg Maccabi in Turijn met 3-1 maar in Israël werd het dan weer 2-0 voor Maccabi. Paris Saint-Germain verloor nog geen enkel duel op dit kampioenenbal en kon zijn 11 punten sprokkelen door te winnen tegen Juventus (2-1), Maccabi Haifa (1-3), gelijk te spelen bij Benfica (1-1) en thuis tegen Benfica (1-1) en zwaar uit te halen thuis tegen Maccabi Haifa (7-2). In de eigen Ligue 1 staat het zoals gewoonlijk de laatste jaren op kop. Uit zijn laatste 3 duels puurde het daar een 9 op 9 na zeges tegen Marseille (1-0), AC Ajaccio (0-3) en Troyes (4-3).

Juventus startte deze campagne met een 0 op 6 tegen PSG (2-1) en Benfica (1-2). Daarna volgde zoals eerder vermeld de dubbele confrontatie met Maccabi waarbij het eenmaal won en eenmaal verloor en op de vorige speeldag volgde opnieuw een nederlaag bij Benfica (4-3). Nationaal haalt Juventus uit zijn laatste 3 wedstrijden ook 9 op 9 na zeges tegen Torino (0-1), Empoli (4-0) en Lecce (0-1). Juventus staat momenteel 7e in de serie A.

De highlights: Juventus - PSG

  • Juventus verloor in Serie A nog niet thuis.
  • Juventus tweede meest scorende ploeg in Italië thuis.
  • Juventus in vorm met 9 op 9.

Onze voorspelling: Juventus - PSG

Het huwelijk tussen Massimiliano Allegri en Juventus heeft al verschillende keren een vertrouwenscrisis meegemaakt en ook nu wist Allegri de druk opnieuw wat af te houden door een 9 op 9 te boeken in de eigen competitie. Het mislopen van Europese overwintering zou echter een wel eens de druppel kunnen betekenen. Op basis van de thuisreputatie dat het in de Serie A onderhoudt kan het wel met vertrouwen dit duel aangaan. het verloor nog niet in eigen huis en is de tweede meest scorende ploeg als het op thuisduels aankomt.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.