Loading...

Voorspelling Juventus - Sevilla

11 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Juventus Juventus
-
Sevilla Sevilla

Onze wedtip

Juventus winnaar

Unibet 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Juventus - Sevilla

Twee afvallers uit de groepsfase van de UEFA Champions League mogen onderling bepalen wie finalist wordt in de finale van de UEFA Europa League. Juventus mag voor de heenwedstrijd eerst in eigen huis aan de bak komen tegen FC Sevilla. De troepen van Massimiliano Allegri kwamen in groep H in de UEFA Champions League niet verder dan de 3e plek en moest zowel Benfica als Paris Saint-Germain voor zich laten. Het kon wel nog Maccabi Haifa achter zich laten door een beter doelsaldo. Als afvaller uit de UEFA Champions League moest het in de 1/16e finale van de UEFA Europa League reeds aan de bak tegen het Franse Nantes. In eigen huis zette het de Fransen niet opzij (1-1) om vervolgens wel te zegevieren in het Stade de la Beaujoire (0-3). In de 1/8e finale wachtte Duitse revelatie Freiburg tegen wie het tweemaal won (1-0 en 0-2). In de kwartfinale toonde de Oude Dame zich meester over Sporting CP nadat het thuis won (1-0) en in Portugal de ploeg van trainer Ruben Amorim in bedwang wist te houden (1-1). In de eigen serie A bekleedt FC Juventus momenteel de 2e plek en won het afgelopen weekend de belangrijke wedstrijd op het veld van Atalanta. Het telt daardoor 5 punten voorsprong op de nummer 5 AC Milan en deed een uitstekende zaak in de strijd op een ticket voor de UEFA Champions League.

Met FC Sevilla treft het de meester in het behalen van de finale van de UEFA Europa League. Het wist maar liefst 4 keer de finale te bereiken de laatste 8 jaar en won elke van die bereikte finale. Het is dan ook recordhouder van de trofee met 6 stuks. FC Sevilla schakelde als afvaller van de UEFA Champions League in de 1/16e finale PSV Eindhoven uit. Het won thuis van PSV (3-0) en verloor in Eindhoven (2-0). In de 1/8e finale wist het Fenerbahce uit te schakelen na een overwinning (2-0) en een nederlaag, opnieuw op verplaatsing (1-0). In de kwartfinale was het te sterk voor Manchester United door gelijk te gaan spelen op Old Trafford (2-2) en te winnen in eigen huis (3-0). In de eigen La Liga staat FC Sevilla pas 11e in een historisch zwak seizoen. Trainer Mendilibar -pas aan het roer sinds eind maart- loodste de Zuiderlingen inmiddels wel van de bodem naar de middenmoot van het klassement. Afgelopen weekend won het van Espanyol (3-2).

De highlights: Juventus - Sevilla

  • Juventus boekt 10 op 15 tegen Sevilla
  • Sevilla kon nog maar 1 van de 5 confrontaties winnen van Juventus
  • Juventus verloor nog geen enkel duel in de UEFA Europa League
  • Sevilla won nog geen enkele uitwedstrijd in de UEFA Europa League

Onze voorspelling: Juventus - Sevilla

Juventus lijkt er na een zeer moeilijke start van het seizoen toch nog iets te van gaan maken. Een 2e plaats in het klassement is een eerste troostprijs dat het de fans kan bieden en indien het de UEFA Europa League weet te winnen dan zal het bestuur alsnog tevreden zijn. Het wist alvast Sevilla 3 keer te verslaan in de 5 ontmoetingen die het had en moest maar eenmaal de duimen leggen. Sevilla kon bovendien nog geen enkel uitduel winnen sinds het actief is in deze UEFA Europa League. Onze voorspelling Juventus-FC Sevilla: Juventus wint.

 

1
Unibet
1.72
Juventus wint: €50 X 1.72 = 86€
Bonus €50
N
Unibet
3.65
Gelijk €50 X 3.65 = 182.5€
Bonus €50
2
Unibet
5.3
Sevilla wint: €50 X 5.3 = 265€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.