Loading...

Voorspelling Kameroen - Servië

28 november 5:00

Voetbal - WK

Kameroen Kameroen
-
Servië Servië

Onze wedtip

Servië winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kameroen - Servië

Kameroen en Servië mogen de degens kruisen op speeldag 2 in Groep G. Zowel de troepen van Rigobert Song als die van Dragon Stojkovic verloren hun eerste wedstrijd tegen respectievelijk Zwitserland (0-1) en Brazilië (0-2). Voor beide teams is dit meteen een duel van moeten want de verliezer steekt zichzelf in wel heel nauwe papieren. Dan moet het al enorm beginnen rekenen op de laatste speeldag en hopen dat Brazilië (ruim) wint van Zwitserland.

Kameroen kan niet echt teren op goede statistieken naar aanloop van het WK want daarin boekt het slechts op 2 op 12. Het verloor vriendschappelijk van Oezbekistan (0-2) en Zuid Korea (1-0) om vervolgens thuis telkens gelijk te spelen tegen Jamaica (1-1) en Panama (1-1). Het is al van 1990 geleden dat Kameroen zich kon plaatsen voor de 1/16e finale. Bovendien verloor het zijn laatste 8 WK wedstrijden. Een opmerkelijke statistiek voor toch een traditioneel getalenteerde kern.

Met Servië wacht een ploeg die het beter deed voor aanvang van het Wereldkampioenschap, want daar boekte het 10 op 12. In functie van de UEFA Nations League speelde het gelijk bij Slovenië (2-2), om vervolgens Zweden (4-1) en Noorwegen (0-2) te kloppen. Vlak voor het WK won het nog vriendschappelijk van Bahrein (1-5). Servië kan ook maar povere cijfers voorleggen uit zijn laatste deelnames aan het WK waarbij het de vorige tweemaal zich niet kon plaatsen voor de volgende ronde en tweemaal op 8 wedstrijden kon winnen.

De highlights: Kameroen - Servië

  • Kameroen al 8 keer op rij verloren op een WK.
  • Kameroen al 5 wedstrijden op rij zonder zege.
  • Kameroen kon maar tweemaal scoren in laatste 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Kameroen - Servië

Wij verwachten voor Kameroen opnieuw een WK zonder zege. De cijfers die de troepen van Song voorleggen zijn gewoon dramatisch. Al 8 wedstrijden op rij op een WK verloor het wat betekent dat het 0 op 24 boekt. Ook pakte het geen enkele zege in zijn meest 5 recente wedstrijden en kon het daarin slechts tweemaal scoren, dit tegen Jamaica en Panama.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Kameroen - Servië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
5.6
Kameroen wint: €50 X 5.6 = 280€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.67
Servië wint: €50 X 1.67 = 83.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.