Loading...

Voorspelling Kroatië - België

1 december 10:00

Voetbal - WK

Kroatië Kroatië
-
België België

Onze wedtip

Koatië Double Chance

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kroatië - België

Op de laatste speeldag in groep F staat met Kroatië-België toch wel een heel mooie affiche op het programma, wetende dat beide ploegen nog spelen voor kwalificatie. Kroatië kwam op speeldag 1 niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Marokko (0-0). Op speeldag 2 wisten de troepen Zlatko Dalic een eerste keer te pieken en zette het eenvoudig Canada opzij (4-1). Uit zijn laatste 5 interlands boekt de vice-Wereldkampioen 13 op 15 Voor de 4 op 6 op dit WK won het in functie van de UEFA Nations League van Denemarken (2-1) en Oostenrijk (1-3). Vlak voor het WK wist het vriendschappelijk te winnen van Saudi-Arabië (0-1).

België is tot nu toe een van de grootste teleurstellingen op dit Wereldkampioenschap. Op speeldag 1 werd het volledig zoek gespeeld door Canada maar kon het op miraculeuze wijze alsnog de 3 punten kapen na een zeldzame aanval (1-0). Op speeldag 2 liet het het dan volledig afweten tegen de Marokkanen. Het creëerde een hele wedstrijd geen gevaar en had geen antwoord klaar toen Marokko op voorsprong kwam (2-0). Op deze manier boeken de troepen van bondscoach Roberto Martinez 6 op 15. Voor de 3 op 6 op het WK won het in functie van de UEFA Nations League van Wales (2-1) en verloor het van Nederland (1-0). Vlak voor het WK verloor het vriendschappelijk van Egypte (1-2).

De highlights: Kroatië - België

  • Kroatië al 8 wedstrijden ongeslagen.
  • Kroatië maar 4 doelpunten tegen op 8 wedstrijden.
  • België 8 doelpunten tegen op 8 wedstrijden.

Onze voorspelling: Kroatië - België

Dit zal volgens ons een zeer onsuccesvol WK worden voor de Rode Duivels. Het is opmerkelijk dat het niets klaarspeelt vooraan en daarbovenop ligt de spelersgroep ruzie te maken openbaar in de media. Ondanks dat het de vorige 2 confrontaties met Kroatië wist te winnen achten we dit voor een 3e keer op rij onmogelijk. Wij vermoeden dat de Kroaten niet zullen verliezen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Kroatië - België te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
3.05
Kroatië wint: €50 X 3.05 = 152.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.5
Gelijk €50 X 3.5 = 175€
Bonus €50
2
Unibet
2.33
België wint: €50 X 2.33 = 116.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.