Loading...

Voorspelling Kroatië - Brazilië

9 december 10:00

Voetbal - WK

Kroatië Kroatië
-
Brazilië Brazilië

Onze wedtip

Brazilië winnaar

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kroatië - Brazilië

De Wereldbeker begint in zijn finale plooit te belanden en daarin mogen Kroatië en Brazilië het tegen elkaar opnemen in de kwartfinale. De wedstrijd zal plaatsvinden in het Education Citystadion. Brazilië maakt zijn rol als favoriet voor eindwinst op dit moment volledig waar. In de groepsfase haalden de troepen van Tite eerst 6 op 6 na overwinningen tegen Servië (2-0) en Zwitserland (1-0). Nadien volgde wel een nederlaag tegen Kameroen (1-0), maar het speelde die wedstrijd wel met een B-elftal. In de 1/8e finale kon Brazilië zich met ware sambavoetbal volledig profileren als favoriet. Het walste over Zuid-Korea en hield het scorebord nog op een bescheiden stand (4-1). In totaal boekt Brazilië 12 op 15 uit zijn laatste 5 interlands; Voor het WK werkte het nog een oefenwedstrijd af tegen Tunesië (5-1).

In tegenstelling tot de kanaries hebben de Kroaten nog geen enkel duel verloren op dit WK. De troepen van Zlatko Dalic startte het WK met een 0-0 gelijkspel tegen revelatie Marokko. Daarna volgde een zeer eenvoudige zege tegen Canada (4-1). Op de laatste speeldag kon het België met zeer veel moeite afhouden van een zege en speelde het opnieuw scoreloos gelijk. In de 1/8e finale wachtte Japan en daarin werd het een gelijkspel na 90 minuten en verlengingen (1-1). Strafschoppen brachten soelaas waardoor de vice-Wereldkampioen voor de tweede editie op rij de kwartfinale haalt onder dezelfde bondscoach. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de Kroaten 9 op 15. Voor aanvang van het WK won het vriendschappelijk van Saudi Arabië (0-1).

De highlights: Kroatië - Brazilië

  • Kroatië won nog nooit van Brazilië
  • Brazilië won laatste 3 duels tegen Kroatië
  • Brazilië 13 keer trefzeker in laatste 5 duels

Onze voorspelling: Kroatië - Brazilië

Brazilië ging er op het vorige WK eruit in de kwartfinale na een duel met België (2-1). De bond hield Tite aan als bondscoach en dat lijkt nu te lonen. Het is een veel sterker Brazilië als vier jaar geleden. Beide landen speelden reeds 4 keer tegen elkaar en daarin kon Kroatië nooit winnen. De laatste 3 duels wisten de Brazilianen telkens te winnen. Wij tippen op Brazilië om de halve finale te bereiken.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Kroatië - Brazilië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
9
Kroatië wint: €50 X 9 = 450€
Bonus €50
N
Unibet
4.7
Gelijk €50 X 4.7 = 235€
Bonus €50
2
Unibet
1.38
Brazilië wint: €50 X 1.38 = 69€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.