Loading...

Voorspelling Kroatië - Canada

27 november 11:00

Voetbal - WK

Kroatië Kroatië
-
Canada Canada

Onze wedtip

Canada Double Chance.

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kroatië - Canada

Op speeldag 2 in groep F mag vice-Wereldkampioen Kroatië het in het Khalifa International Stadion opnemen tegen Canada. In zijn eerste wedstrijd op dit WK stelden de troepen van Zlatko Dalic toch wat teleur, Ze speelden scoreloos gelijk tegen Marokko waarbij beide teams elkaar een hele wedstrijd zich eigenlijk meer bezig hielden met elkaar te neutraliseren in plaats van te voetballen. Het betekende voor Kroatië wel de 7e partij op rij dat het ongeslagen is en het pakt op die manier 13 op 15 uit zijn laatste 5 partijen. Voor aanvang van het WK werkte het in functie van de UEFA Nations League wedstrijden winnend af tegen Frankrijk (0-1), Denemarken (2-1), Oostenrijk (1-3) en was er de vriendschappelijke zege tegen Saudi-Arabië (0-1). 


Canada verbaasde vriend en vijand op de eerste speeldag door België helemaal zoek te spelen en zonder te overdrijven meer dan 10 doelrijpe A-kansen te creëren die het dan wel weer niet wist af te werken. Het liep aan tegen 1 counter van België welke het niet meer te boven kwam (1-0). Bondscoach John Herdman was dan enkel maar tevreden en zei dan ook vol zelfvertrouwen dat zijn troepen Kroatië zullen pakken in de tweede groepswedstrijd. Uit zijn laatste 5 interlands boekt Canada 7 op 15. Het won vriendschappelijk van Qatar (2-0), verloor van Uruguay (0-2), speelde gelijk tegen Bahrein (1-1)  en won van Japan (1-2) voor aanvang van het WK.

De highlights: Kroatië - Canada

  • Canada ploeg met meeste expected goals na 1 speeldag.
  • Canada groepswinnaar kwalificatiegroep.
  • Canada meest scorende ploeg in kwalificatiegroep.

Onze voorspelling: Kroatië - Canada

De signalen waren er dat we Canada in de gaten moesten houden als potentiële 'Dark Horse' maar nu heeft de hele wereld de bevestiging gezien na de wedstrijd tegen België Met Jonathan David en Alphonso Davies heeft het een paar van de meest talentvolle spelers uit de Europese competities in zijn rangen. Ook in de kwalificatiegroep met de USA en Mexico maakte het al zeer stevig indruk door groepswinnaar te worden met fris en aanvallend voetbal. Wij tippen erop dat de Canadezen niet verliezen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Kroatië - Canada te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

 

1
Unibet
2.15
Kroatië wint: €50 X 2.15 = 107.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.3
Gelijk €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
2
Unibet
3.65
Canada wint: €50 X 3.65 = 182.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.