Loading...

Voorspelling Kroatië - Frankrijk

6 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Kroatië Kroatië
-
Frankrijk Frankrijk

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kroatië - Frankrijk

Afgelopen vrijdag was dé verrassing in de UEFA Nations League ongetwijfeld de overwinning van Denemarken in het Stade de France waar de troepen van Deschamps tegen hun eerste nederlaag (na reguliere) speeltijd aanliepen sinds 11 november 2020 toen het tegen Finland verloor (0-2). Karim Benzema had Les Blues nochtans op een 1-0 voorsprong gebracht maar diep in de tweede helft kon de Deen Cornelius Andreas tweemaal te makkelijk de weg naar het doel vinden. Door deze nederlaag is Frankrijk verplicht om de 3 punten te pakken op het veld van Kroatië. Frankrijk is regerend kampioen van de UEFA Nations League nadat het vorig jaar op San Siro de finale wist te winnen van Spanje (1-2).

Datzelfde Kroatië liet zich ook ringeloren op de eerste speeldag van de UEFA Nations League. Het verloor thuis van Oostenrijk met zware 0-3 cijfers. De troepen van Zlatko Dalic hadden al een jaar geen wedstrijd meer verloren (na reguliere speeltijd). Ook zij zijn hierdoor verplicht om deze wedstrijd te winnen wil het alsnog een kans maken om groepswinst wat recht geeft op kwalificatie van de finaleronde van de UEFA Nations League. Kroatië eindigde op de vorige editie van de UEFA Nations League pas op de 3e plaats in zijn groep waar ook Frankrijk in zat en tweemaal tegen verloor.

De highlights: Kroatië - Frankrijk

  • Kroatië won nog nooit van Frankrijk.
  • Frankrijk won vorige 3 duels tegen Kroatië
  • Kroatië sprokkelde op vorige editie slechts 3 punten
  • Frankrijk regerend titelhouder
  • Kroatië kon 3 van laatste 5 thuisduels niet winnen

Onze voorspelling: Kroatië - Frankrijk

Van zijn laatste 5 thuisduels kon Kroatië er maar 2 winnen en met tegenstanders als Bulgarije (2-1) en Rusland (1-0) kunnen we die zeges moeilijk memorabel noemen. Tegen de Fransen wist het in zijn geschiedenis nog nooit winnen. Bovendien wisten de Fransen de vorige 3 confrontaties te winnen waarvan 2 in het teken van de vorige editie van de UEFA Nations League. In 2020 reisde Frankrijk nog af naar Zagreb waar het toen 1-2 werd.

 

1
Unibet
3.4
Kroatië wint: €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
N
Unibet
3.4
Gelijk €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
2
Unibet
2.25
Frankrijk wint: €50 X 2.25 = 112.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.