Loading...

Voorspelling Kroatië - Marokko

17 december 10:00

Voetbal - WK

Kroatië Kroatië
-
Marokko Marokko

Onze wedtip

Marokko winnaar

Unibet 3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Kroatië - Marokko

De kleine finale zal afgehandeld worden tussen Kroatië en Marokko in het Khalifa International Stadion. Beide ploegen treffen elkaar zo voor de tweede keer op dit WK. In de groepsfase was dit tevens de eerste wedstrijd van dit toernooi. Toen eindigde de wedstrijd op 0-0. Kroatië maakte opnieuw indruk op dit WK maar werd er in de halve finale uitgeknikkerd door Argentinië met Lionel Messi aan het roer die opweg is om geschiedenis te gaan schrijven. De troepen van Zlatko Dalic zijn vice-Wereldkampioenschap daar ze op het vorige WK in Rusland nog verliezend finalist waren waar het verloor van Frankrijk. In totaal haalt Kroatië 6 op 15 uit zijn laatste 5 interlands gebaseerd op de reguliere speeltijd van een wedstrijd. Het versloeg op dit WK Canada (4-1), speelde gelijk tegen België (0-0), gelijk tegen Japan (1-1 en winst strafschoppen) en gelijk tegen Brazilië (1-1 en winst strafschoppen).

Marokko heeft zijn natie kunnen ontroeren door als eerste Afrikaans land de halve finale van een WK te bereiken. De troepen van Walid Regragui blazen op die manier nieuw leven in het internationale voetbal. In de halve finale was Frankrijk (2-0) te sterk maar speelde Marokko wel zijn allerbeste wedstrijd van het toernooi met zeer veel lef en overgave. In totaal haalt Marokko 10 op 15 uit zijn laatste 5 interlands, gebaseerd op de reguliere speeltijd. Het versloeg België (0-2) en Canada (1-2) in zijn groep, knikkerde Spanje eruit in de 1/8e finale (1-1 en winst na strafschoppen), kon Portugal verslaan (1-0).

De highlights: Kroatië - Marokko

  • Marokko clean sheet in 6 van 10 laatste WK wedstrijden
  • Kroatië 5 doelpunten tegen in laatste 3 duels
  • Marokko 1 nederlaag op 16 duels

Onze voorspelling: Kroatië - Marokko

Wat Walid Regragui neerzet als bondscoach van Marokko na amper 2 maanden in dienst te zijn is van een weergaloos niveau. Op 2 maanden tijd kneedde hij een ploeg samen die nu strijd voor een bronzen medaille op een WK. Het wordt zijn 10e wedstrijd met Marokko. Van de 9 afgehandelde wedstrijden verloor hij er maar 1, welke de halve finale was tegen Frankrijk. Wij tippen erop dat een zeer gemotiveerd Marokko ook hier zijn klasse zal etaleren en het brons zal pakken.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Kroatië - Marokko te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.25
Kroatië wint: €50 X 2.25 = 112.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.6
Gelijk €50 X 3.6 = 180€
Bonus €50
2
Unibet
3.15
Marokko wint: €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.