Loading...

Voorspelling KV Oostende - Anderlecht

3 februari 14:45

Voetbal - Jupiler Pro League

KV Oostende KV Oostende
-
Anderlecht Anderlecht

Onze wedtip

Anderlecht winnaar

Circus 1.96 Bonus €250
Wedden

De wedtip: KV Oostende - Anderlecht

Op speeldag 24 van de Belgische Jupiler Pro League mag het zwalpende KV Oostende het thuis opnemen tegen topclub in verval RSC Anderlecht. KV Oostende staat momenteel voorlaatste wat virtueel degradatie betekent. De laatste 3 zakken dit seizoen in de Jupiler Pro League. Het staat wel nog altijd ‘maar’ 2 punten achter op nummer 15 KAS Eupen en 4 minder dan nummer 14 KV Kortrijk. Sinds 1 november is de Oostenrijker Dominik Thalhammer trainer en onder zijn bewind heeft Oostende het nog nooit zo slecht gedaan. Het haalt onder hem als trainer 1 op 21. Sinds het nieuwe jaar van start is gegaan pakte het 1 op 15 na vier opeenvolgende nederlagen tegen Seraing (1-2), KV Mechelen (2-1), FC Antwerp (0-3), Cercle Brugge (1-2) en een gelijkspel bij KV Kortrijk (2-2).

Ook bij RSC Anderlecht lijkt de coachwissel nog geen succes te zijn. De Deen Brian Riemer nam over sinds 26 december en behaalde tot nu toe 8 op 18 wat natuurlijk een pak beter is dan Thalhammer bij KV Oostende. RSC Anderlecht staat momenteel op een 11e plek op 5 punten van de nummer 8 Cercle Brugge. De plaatsen 5 tot 8 spelen in Play Off 2 nog om een Europees ticket aan het einde van het seizoen. Sinds het nieuwe jaargang boekt Anderlecht 5 op 15 na een nederlaag tegen Union Saint-Gilloise (1-3), een gelijkspel bij Club Brugge (1-1), een nederlaag tegen Zulte Waregem (2-3), een overwinning bij Seraing (0-1) en een gelijkspel thuis tegen FC Antwerp (0-0).

De highlights: KV Oostende - Anderlecht

  • Oostende kon al 6 partijen tegen Anderlecht niet winnen
  • Oostende slikte 12 doelpunten tegen Anderlecht in de laatste 5 confrontaties
  • KV Oostende boekt 0 op 9 op eigen bodem

Onze voorspelling: KV Oostende - Anderlecht

Anderlecht kan zijn seizoen eigenlijk niet meer redden. Deelnemen aan Play Off 2 zou zelfs niet als een troostprijs aanschouwt worden. Toch lijkt het essentieel dat het deze wedstrijd wint tegen een van de zwakste ploegen uit de reeks dit seizoen. Tegen KV Oostende kon het van de laatste 6 confrontaties 5 keer de zege pakken en verloor het nooit. KV Oostende verloor zijn laatste 3 wedstrijden op eigen bodem. Onze voorspelling KV Oostende - RSC Anderlecht: Anderlecht pakt de 3 punten en zet zo de race in om Play Off 2 te halen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.