Loading...

Voorspelling LA Galaxy - Atlanta United Fc

24 juli 21:30

Voetbal - Major League Soccer

LA Galaxy LA Galaxy
-
Atlanta United Fc Atlanta United Fc

Onze wedtip

Beide Teams Scoren

Unibet 1.51 Bonus €50
Wedden

De wedtip: LA Galaxy - Atlanta United Fc

In een Western Conference versus Eastern Conference duel zal LA Galaxy het op 25 juli opnemen tegen Atlanta United. Met de 7e plaats in de Western Conference bevindt LA Galaxy zich momenteel op het randje van de playoffs, waarbij het op doelsaldo boven Portland staat. LA Galaxy heeft echter haar laatste 3 competitiewedstrijden verloren, waarbij het slechts 7 punten uit haar laatste 10 competitiewedstrijden behaalde. Een grote reden van de problemen van LA Galaxy zijn te vinden in het aantal tegendoelpunten dat het weggeeft. Met uitslagen als de recente 3-2 nederlagen tegen de Earthquakes, LAFC en Minnesota moet LA Galaxy ondanks degelijke aanvallende prestaties toch regelmatig zonder punten het veld verlaten.

Met 24 punten bevindt Atlanta United zich op de 11e plek van de Eastern Conference, waarbij het zich op de 11e plek bevindt. Na een degelijke seizoenstart levert Atlanta United de laatste maanden wisselvallige resultaten. Aan de ene zijde bezit Atlanta een capabele aanval welke de club in de positie stelt om punten te behalen. Echter, moet Atlanta met enige regelmatig uit een positie van achterstand spelen waardoor overwinningen schaars ogen te zijn. Met 20 competitiewedstrijden gespeeld heeft Atlanta dan ook slechts 3 keer de nul weten te houden.

De highlights: LA Galaxy - Atlanta United Fc

  • In 7 van de laatste 10 wedstrijden van LA Galaxy scoorden beide teams.
  • LA Galaxy heeft 16 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • In 8 van de laatste 10 wedstrijden van Atlanta United scoorden beide teams.
  • Atlanta United heeft 17 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Zowel LA Galaxy als Atlanta United produceren doelpuntrijke wedstrijden.

Onze voorspelling: LA Galaxy - Atlanta United Fc

Ondanks de verschillende plaatsen binnen hun divisies leveren LA Galaxy en Atlanta United gelijknamig spel in recente tijden. Zowel LA Galaxy als Atlanta United bezitten een aanval welke regelmatig aantoont trefzeker te kunnen zijn, waarbij regulier wordt gescoord. Echter, vormen de verdedigingen van beide teams een hindernis in het behalen van overwinningen met het veelvuldig opgeven van tegendoelpunten. Wij verwachten daarom dat beide teams scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.