Loading...

Voorspelling LA Galaxy - Portland Timbers

18 juni 17:00

Voetbal - Major League Soccer

LA Galaxy LA Galaxy
-
Portland Timbers Portland Timbers

Onze wedtip

LA Galaxy winnaar

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: LA Galaxy - Portland Timbers

Recordhouder van aantal MLS titels Los Angeles Galaxy mag het op speeldag 15 opnemen tegen de Portland Timbers in het eigen Dignity Health Sports Park. LA Galaxy bekleedt op dit moment de 5e plek in de Western Conference wat recht geeft op participatie op de MLS Cup Play Offs waarbij de top 7 van de Western Conference het opneemt tegen de top 7 van de Eastern Conference. De Portland Timbers staan op een 12e plek met een achterstand van 3 punten op nummer 7 Houston Dynamo, dus het maakt zeker nog kans op deelname aan de Play Offs maar moet het wel in actie schieten.

De Los Angeles Galaxy die onder de vleugels spelen van coach Greg Vanney haalden uit hun laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Het won op het veld van Austin FC (0-1), verloor thuis van FC Dallas (1-3), speelde gelijk bij Minnesota United (1-1), verloor opnieuw thuis van Houston Dynamo (0-3) en won zijn vorige wedstrijd van Austin FC (4-1). Houston Dynamo haalde slechts 4 punten uit de vorige 5 wedstrijden. Het speelde gelijk op het veld van de New York Red Bulls (1-1) en kon midden mei nog zijn thuiswedstrijd winnen van laatste in de stand Sporting Kansas City (7-2). De laatste 3 wedstrijden ging het echter telkens de boot in, dit tegen San Jose Earthquakes (3-2), Philadelphia Union (0-2) en Inter Miami (2-1).

De highlights: LA Galaxy - Portland Timbers

  • Portland 0 op 9.
  • LA Galaxy won 3 vorige confrontaties.
  • Heenwedstrijd won LA Galaxy met 1-3.
  • Laatste 10 duels telkens minstens 3 doelpunten.
  • Portland al 5 uitwedstrijden zonder zege.

Onze voorspelling: LA Galaxy - Portland Timbers

De Timbers van Giovani Savarese hebben dan wel nog een kans op deelname aan de Play Offs, ze moeten wel in gang schieten. Ze beschikken alleszins niet over de grootste portie aan vertrouwen na hun 0 op 9. Bovendien won LA Galaxy de 3 vorige confrontaties en konden de Timbers al 5 wedstrijden op verplaatsing niet meer zegevieren. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.