Loading...

Voorspelling Lazio Roma - AZ

7 maart 12:45

Voetbal - Europa Conference League

Lazio Roma Lazio Roma
-
AZ AZ

Onze wedtip

AZ Alkmaar Double Chance

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Lazio Roma - AZ

In functie van de 1/8e finale van de UEFA Conference League mag Lazio Rome zich opmaken om AZ Alkmaar te ontvangen. Lazio Rome is een afvaller uit de UEFA Europa League waar het derde eindigde in een groep met Feyenoord als groepswinnaar en Midtjylland als tweede. Sturm Graz liet het nog net achter zich. Het moest dus al in de 1/16e finale van de UEFA Conference League aan de slag tegen CFR Cluj. Daarin wist het de heenwedstrijd te winnen (1-0) en speelde het in Roemenië scoreloos gelijk (0-0). In de serie A staan de troepen van Maurizio Sarri -op het moment van dit schrijven- op de tweede plek. In die serie A haalt het 9 op 9 in zijn laatste 3 wedstrijden en zette het afgelopen weekend het onklopbaar geachte Napoli opzij in eigen huis (0-1).

Er wacht dus geen evidente klus voor Pascal Jansen en zijn ploeg. Al zit AZ Alkmaar met een 6 op 6 ook in een goede vorm nationaal en staat het -op moment van dit schrijven- tevens op de tweede plaats in Nederland. AZ Alkmaar wist zijn groep te winnen in de UEFA Conference League waardoor het in de 1/16e finale niet aan de bak moest. In de groepsfase wist het 15 op 18 te boeken met ploegen zoals Dnipro-1, Apollon en FC Vaduz. Uit bij Apollon leed het zijn enige nederlaag (0-1). In de Eredivisie boekt het 6 op 9 waarbij het afgelopen weekend in Vitesse Arnhem ging gaan winnen (0-1).

De highlights: Lazio Roma - AZ

  • Lazio won maar 1 van laatste 5 Europese wedstrijden
  • AZ Alkmaar 12 op 15 in laatste 5 Europese wedstrijden
  • AZ Alkmaar beste uitploeg in de Eredivisie

Onze voorspelling: Lazio Roma - AZ

Het wordt de eerste keer dat beide ploegen elkaar treffen. Er liggen opportuniteiten in het verschiet voor AZ Alkmaar, de beste uitploeg uit de Eredivisie. Lazio Rome mag in eigen land dan wel een goed seizoen draaien, Europees toont het zich zeer onregelmatig. Het won maar 1 van zijn laatste 5 wedstrijden, dit met tegenstanders als Midtjylland en Sturm Graz. AZ wist Europees zijn rol als favoriet wel telkens waar te maken en boekt  toch 12 op 15 Europees. Onze voorspelling Lazio Rome-AZ Alkmaar: AZ Alkmaar Double Chance.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.