Loading...

Voorspelling Lazio Roma - Bayern München

14 februari 15:00

Voetbal - Champions League

Lazio Roma Lazio Roma
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Unibet 1.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Lazio Roma - Bayern München

Met Lazio Rome-Bayern München staat er een heel mooie affiche op het programma in de 1/16e finale van de UEFA Champions League. De Romeinen mogen eerst thuis aan de bak. De troepen van Maurizio Sarri wisten zich te plaatsen door in de groepsfase 2e te eindigen in Groep E met 10 punten, 4 minder dan groepswinnaar Atletico Madrid. Het hield Feyenoord (6 punten) en Celtic (4 punten) achter zich. Afgelopen weekend kon de nummer 8 van Italië winnen bij Cagliari (1-3).

Bayern München liep een zware kater op in de Duitse Bundesliga afgelopen weekend. De troepen van Thomas Tuchel gingen onderuit bij titelconcurrent Bayer Leverkusen (3-0) waardoor het zijn achterstand tot 5 punten zag oplopen.  In de groepsfase van de UEFA Champions League werd het groepswinnaar in Groep A met 16 op 18. Het liet FC Kopenhagen, Galatasaray en Manchester United achter zich. Het liet enkel thuis punten liggen tegen FC Kopenhagen (0-0).

De highlights: Lazio Roma - Bayern München

  • Lazio slechts 8e in serie A
  • Bayern won vorige twee confrontaties
  • Laatste 4 edities minstens kwartfinale voor Bayern
  • Bayern 9 op 9 uit in de UEFA Champions League

Onze voorspelling: Lazio Roma - Bayern München

Ondanks de kater in eigen land heeft Bayern München toch wel veel troeven in handen om dit duel tot een goed einde te brengen. Het neemt het op tegen de 8e uit de serie A. Bayern München kon zijn vorige 3 uitduels in de UEFA Champions League winnen. Onze voorspelling Lazio Rome-Bayern München: Bayern München wint.

 

1
Unibet
4.9
Lazio Roma wint: €50 X 4.9 = 245€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.68
Bayern München wint: €50 X 1.68 = 84€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.