Loading...

Voorspelling Lazio Roma - Feyenoord

8 september 15:00

Voetbal - Europa League

Lazio Roma Lazio Roma
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Lazio Roma - Feyenoord

Op donderdag 8 september 2022 ontvangt Lazio Roma in het Stadio Olympico in Roma in het kader van de eerste groepswedstrijd van Groep F in de Europa League Feyenoord. Lazio Roma plaatste zich voor de Europa League van deze jaargang door vorig seizoen als vijfde te eindigen in Serie A. De ploeg speelde vorig seizoen eveneens in de Europa League en werd toen in de tussenronde uitgeschakeld door FC Porto. Lazio is het nieuwe seizoen in de Serie A wisselvallig begonnen. Van de eerste vijf gespeelde wedstrijden won het er twee, speelde het twee keer gelijk en verloor het eenmaal. Helaas voor de ploeg van Maurizio Sarri leed het afgelopen weekend de eerste nederlaag van het prille seizoen. In eigen huis kwam het tegen Napoli nog wel op een 1-0 voorsprong, maar verloor het uiteindelijk met 1-2.

Feyenoord plaatste zich voor de Europa League door vorig seizoen als derde te eindigen in de Eredivisie. De ploeg van Arne Slot kende daarnaast een uitstekend Europees seizoen en haalde zoals bekend de finale van de Conference League die uiteindelijk verloren werd tegen Lazio's stadgenoot AS Roma. Feyenoord is het nieuwe seizoen in de Eredivisie goed begonnen. Na vijf gespeelde duels bezet het met dertien punten momenteel de tweede plaats op twee punten achterstand van koploper Ajax. De Rotterdammers beleefden een goede generale voor het treffen met Lazio Roma. De ploeg toonde in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Deventer veel veerkracht. Feyenoord kwam aanvankelijk met 2-0 achter maar wist het tij te keren en uiteindelijk te winnen met 3-4.

De highlights: Lazio Roma - Feyenoord

  • Lazio Roma kreeg in de laatste 3 duels steeds minstens 1 tegengoal.
  • In 5 van de laatste 7 duels van Feyenoord werden meer dan 2.5 goals gescoord.
  • Feyenoord hield in 3 van zijn laatste 4 duels de nul.
  • In 4 van de laatste 5 duels van Lazio scoorden beide teams.
  • Feyenoord won zijn laatste 3 duels op rij.

Onze voorspelling: Lazio Roma - Feyenoord

Lazio Roma is het nieuwe seizoen behoorlijk wisselvallig begonnen. Het won onder andere van Inter Milan, maar leed afgelopen weekend ook zijn eerste nederlaag tegen Napoli. Hierdoor staat de ploeg momenteel op de achtste plek in de Serie A. Tegenstander Feyenoord is het seizoen beter begonnen en is na een zwakke voorbereidingsperiode na vijf gespeelde duels nog altijd ongelagen. Lazio is een geduchte tegenstander voor de Rotterdammers, maar het krijgt eveneens redelijk wat tegengoals. Feyenoord hield daarentegen in drie van zijn laatste vier duels de nul en scoort daarnaast redelijk veel. Wij gaan in dit duel voor een gelijkspel met meer dan 2.5 goals.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.