Loading...

Voorspelling Leicester - Arsenal

25 februari 10:00

Voetbal - Premier League

Leicester Leicester
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Arsenal winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leicester - Arsenal

Leicester City mag op de 24e speeldag in de Premier League fiere leider Arsenal ontvangen in het eigen King Power Stadium. De troepen van Brendan Rodgers beleven een slecht seizoen maar blijven desondanks een 14e plaats het vertrouwen bewaren in hun coach. Op dit moment staat het op de 14e plaats en telt het slechts 4 punten voorsprong op de degradatiezone. Indien het wint kan het wel mits geluk ook twee plekken stijgen in het klassement. Uit hun laatste 5 wedstrijden boekt het 7 op 15. Het verloor bij Nottingham (2-0), speelde thuis gelijk tegen Brighton (2-2), won bij Aston Villa (2-4), versloeg thuis Tottenham (4-1) en verloor op de vorige speeldag bij Manchester United (3-0).

Arsenal lijkt te zijn bekomen van de klap die het kreeg op eigen grond van Manchester City waarbij het verloor (1-3). Op de vorige speeldag zette het in de slotfase de puntjes op de i uit bij Aston Villa (2-4). Met een gelijkspel thuis tegen Brentford (1-1), een nederlaag bij Everton (1-0) en een overwinning thuis tegen Manchester United (3-2) komen de troepen van Arteta zo uit op 7 op 15 in hun laatste 5 wedstrijden. Momenteel telt Arsenal 2 punten meer dan Manchester City. Arsenal heeft wel 1 wedstrijd minder gespeeld.Arsenal won laatste 4 confrontaties met Leicester

De highlights: Leicester - Arsenal

  • Arsenal won laatste 4 confrontaties met Leicester
  • Arsenal verloor nog tweemaal op verplaatsing
  • Arsenal beste uitploeg
  • Leicester op 1 na slechtste thuisploeg

Onze voorspelling: Leicester - Arsenal

Arsenal mag geen steken meer laten vallen, zeker niet tegen een wispelturig Leicester City dat zich zeer kwetsbaar toont op eigen bodem dit seizoen. Leicester is de op 1 na slechtste thuisploeg in de Premier League en kon nog maar 3 van 11 wedstrijden winnen. Onze voorspelling Leicester City-Arsenal: Arsenal wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.