Loading...

Voorspelling Leicester - AS Roma

28 april 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Leicester Leicester
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

Leicester City Double Chance.

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leicester - AS Roma

Voor de heenwedstrijden van de halve finales van de UEFA Conference League staat er met Leicester City vs. AS Roma een heel mooie affiche op het programma. Leicester, de huidige nummer 10 van de Premier League moet de finale halen van UEFA Conference League het eerder grijze seizoen redden. Als afvaller van de UEFA Europa League moest Leicester reeds in de 1/16 finale aan de bak tegen het Deense Randers FC waartegen het zowel thuis (4-1) als uit (1-3) wist te winnen. In de 1/8e finale volgde een confrontatie met het Franse Rennes waartegen het thuis met 2-0 won en uit met 2-1 verloor. In de kwartfinale wist het PSV Eindhoven uit te schakelen. In het King Power Stadium werd het eerst nog 0-0 maar in Eindhoven wist het met 1-2 te gaan winnen.

Het AS Roma van José Mourinho mocht als winnaar van zijn groep in de Conference League de 1/16e finale overslaan en moest in de 1/8e finale aan de bak tegen Vitesse Arnhem. In Arnhem ging het met 0-1 gaan winnen en in Rome werd het 1-1. In de kwartfinale was het te sterk voor het Noorse Bodo Glimt. Al ging het wel in Noorwegen eerst nog met 2-1 onderuit in de heenwedstrijd wat dan weer rechtgetrokken werd thuis door met 4-0 uit te halen.

De highlights: Leicester - AS Roma

  • Leicester 7 op 9 thuis in Conference League.
  • AS Roma al tweemaal onderuit op verplaatsing.
  • Leicester al 5 wedstrijden op rij ongeslagen thuis in Premier League.
  • Leicester kon al 3 wedstrijden in Premier League niet winnen.
  • AS Roma in serie A 1 op 6 tijdens cruciale weken.

Onze voorspelling: Leicester - AS Roma

Net wanneer AS Roma voluit moet pieken lijken de troepen van Mourinho het te laten afweten. In de serie A boekte het 1 op 6 uit zijn laatste twee wedstrijden waardoor een CL-ticket bemachtigen zo goed als onmogelijk lijkt. Wij vermoeden dat dit wel eens zou kunnen doorwegen en zien ze daarom niet winnen in Engeland.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.