Loading...

Voorspelling Leicester - Manchester United FC

16 oktober 10:00

Voetbal - Premier League

Leicester Leicester
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

Jamie Vardy scoort

Toto 2.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leicester - Manchester United FC

Leicester ontvangt zaterdagmiddag Manchester United in eigen huis. De thuisploeg is ongelukkig aan het seizoen begonnen. Het staat dertiende met 8 punten uit 7 duels. De laatste 4 competitiewedstrijden werd er niet gewonnen door Leicester (eerst 2 verlies, daarna 2 gelijke spelen). Opmerkelijk is dat Leicester in de afgelopen 3 duels steeds 2 tegendoelpunten kreeg (2-1, 2-2, 2-2). In het vorige duel met Crystal Palace gaf het een comfortabele 0-2 voorsprong uit handen. Het betekende het zesde duel op rij dat Leicester een goal tegen kreeg. Lichtpunt is Jamie Vardy, die samen met Salah de topscorersranglijst aanvoert met 6 doelpunten. Geen enkele goal van Vardy kwam echter voort uit een strafschop.

Tegenstander Manchester United staat vierde op de ranglijst met 14 punten uit 7 wedstrijden, een puntentotaal dat de nummers 3 tot en met 6 hebben. Koploper Chelsea staat 2 punten boven de ploeg van Solsksjaer en Man United zal het gat niet groter willen laten worden. Manchester United speelde de vorige wedstrijd met 1-1 gelijk, The Reds deden dit tegen Everton. De wedstrijd daarvoor werd ook verloren door United (0-1 tegen Aston Villa). De laatste 4 duels kreeg het altijd een goal tegen. Pijnpunt voor Manchester United is dat het zal aantreden zonder het Varane en mogelijk ook Maguire. Zelfs al zal laatstgenoemde meedoen, vraag is of hij 100% fit is. Een gevaarlijke situatie tegen de topscorer van de competitie, Jamie Vardy.

De highlights: Leicester - Manchester United FC

  • Manchester United en Leicester kregen respectievelijk de laatste 4 en 6 achtereenvolgende duels een goal tegen
  • Doelsaldo Man Utd na 7 duels: 14-6, doelsaldo Leicester City: 9-12
  • Varane doet niet mee, mogelijk ook Maguire afwezig door blessure
  • Jamie Vardy topscorer van de Premier League met 6 doelpunten
  • Leicester won al 4 wedstrijden niet meer
  • Manchester won niet in de laatste 2 duels
  • Leicester en Manchester United kwamen allebei dit seizoen in 6 van de 7 duels tot scoren

Onze voorspelling: Leicester - Manchester United FC

Beide ploegen wachten al even op een overwinning. De vraag is of Manchester United de favorietenrol kan waarmaken, zeker gezien de absentie van Raphael Varane en mogelijk ook de absentie van Harry Maguire. Beide ploegen hebben dit seizoen bewezen in veel wedstrijden een goal tegen te krijgen, maar ook in 6 van de 7 duels te scoren. Wij gaan voor de weddenschap 'Jamie Vardy scoort', omdat de topscorer van de Premier League aantreedt tegen een verzwakte defensie van United, dat de vorige 4 duels ook altijd een goal tegenkreeg. Een alternatief is inzetten op 'beide teams scoren', aangeboden tegen een quotering van 1.65.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.