Loading...

Voorspelling Leicester - PSV

7 april 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Leicester Leicester
-
PSV PSV

Onze wedtip

Minstens 3 doelpunten

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leicester - PSV

In het King Power Stadium mag de huidige nummer 9 van de Premier League Leicester City zich opmaken om de nummer 2 uit Nederland PSV Eindhoven te ontvangen in functie van de heenmatch van de kwartfinale van de UEFA Conference League. De troepen van Brendan Rodgers wisten als afvaller in de UEFA Europa League het in de 1/16e finale te halen van het Deense Randers FC door eerst thuis met 4-1 te gaan winnen om nadien 1-3 te winnen in Denemarken. In de 1/8e finale wachtte er met Rennes een iets grotere uitdaging maar ook de Fransen gingen voor de bijl. Terwijl het thuis met 1-2 eerst nog verloor ging het in Rennes gaan winnen met 0-2. 


PSV Eindhoven werd tevens 3e in zijn groep in de UEFA Europa League en moest ook hierdoor ook in de 1/16e finale aan de bak komen. Het wist daarin Maccabi Tel Aviv uit te schakelen nadat het eerst thuis 1-0 won en in Israël 1-1 gelijkspeelde. In de 1/8e finale was het dan weer te sterk voor FC Kopenhagen. Daar werd het eerst thuis 4-4 in een knotsgekke partij en in Kopenhagen kon het met 0-4 gaan winnen. Het wordt het eerste treffen tussen beide teams.

De highlights: Leicester - PSV

  • Beide teams scoorden in elke wedstrijd Conference League.
  • 3 van 5 Europese duels bevat thuis minstens 3 doelpunten bij Leicester.
  • 8 van laatste 10 duels PSV minstens 3 doelpunten.
  • PSV Eindhoven liet cruciale punten liggen in eigen competitie.
  • PSV al 10 uitwedstrijden op rij ongeslagen.

Onze voorspelling: Leicester - PSV

Dit wordt een heel interessante affiche. Beide teams wisten al in elke wedstrijd van deze Conference League minstens eenmaal te scoren terwijl PSV in zijn laatste 8 op 10 uitwedstrijden telkens een wedstrijd zag met minstens 3 doelpunten. Afgelopen weekend speelde het 3-3 gelijk op het veld van FC Twente wat wel een knauw is in de jacht op leider Ajax. De Einhovenaren zijn reeds 10 wedstrijden op rij ongeslagen in gelijk welke competitie op verplaatsing.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.