Loading...

Voorspelling Leipzig - Atalanta BC

7 april 12:45

Voetbal - Europa League

Leipzig Leipzig
-
Atalanta BC Atalanta BC

Onze wedtip

Leipzig winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leipzig - Atalanta BC

Het Duitse RB Leipzig dat uit de UEFA Champions League tuimelde na een 3e plek in de groepsfase lijkt zijn weg te vinden in de UEFA Europa League. De troepen van Domenico Tedesco wisten in de 1/16e finale de huidige nummer 6 van Spanje Real Sociedad uit te schakelen nadat het thuis 2-2 gelijkspeelde en in Sociedad 2-3 ging gaan winnen. In de 1/8e finale kon het Spartak Moskou opzij zetten zonder te spelen, dit om redenen die we inmiddels allemaal kennen. In de eigen Bundesliga zit Leipzig in zeer goede vorm en boekte het afgelopen weekend een knappe 1-4 zege op het veld van Borussia Dortmund.

Atalanta Bergamo is ook een afvaller uit de UEFA Champions League met een 3e plek in zijn groep. In de 1/16e finale van deze Europa League wist het Olympiakos uit te schakelen door thuis 2-1 te winnen om nadien 0-3 te gaan winnen in Griekenland. In de 1/8e finale kon het de maat namen van Bayer Leverkusen door thuis eerst met 3-2 te winnen en nadien in Leverkusen met 0-1 te winnen. Afgelopen weekend verloor het thuis van Napoli (1-3).

De highlights: Leipzig - Atalanta BC

  • Leipzig verloor al 8 wedstrijden niet op eigen grond.
  • Atalanta moeite om in subtop te blijven in serie A.
  • Leipzig verloor nog maar 1 wedstrijd in 2022.
  • Eerste treffen tussen beide teams.
  • Leipzig ongeslagen thuis in 2022.

Onze voorspelling: Leipzig - Atalanta BC

De troepen van Gian Piero Gasperini hebben er naar aanloop van deze wedstrijd geen optimale dosis vertrouwen opgedaan. Het verloor thuis de belangrijke wedstrijd tegen Napoli (1-3) waardoor het in de serie A uit de top 6 gevallen is, wat virtueel betekent dat het geen Europees voetbal haalt. Het wordt een moeilijke klus om iets te gaan rapen in Leipzig. Wat een onineembare burcht is in 2022 zonder een enkele nederlaag. In 2022 moest Leipzig enkel een nederlaag toestaan op het veld van Bayern München (3-2).
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.