Loading...

Voorspelling Leipzig - Bayern München

30 juli 14:30

Voetbal - Supercup

Leipzig Leipzig
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München Draw No Bet

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leipzig - Bayern München

Met de start van het nieuwe Bundesliga seizoen aanstaande mag Duitsland zich eerst nog gaan opmaken voor het Super Cup duel. In deze wedstrijd zullen bekerwinnaar RB Leipzig en regerend landskampioen Bayern Munchen het tegen elkaar opnemen. Net als het seizoeneinde was ook de aanleiding naar het nieuwe seizoen wisselvallig voor RB Leipzig. Na een 3-1 overwinning op Southampton verloor de ploeg met 5-0 van Liverpool. RB Leipzig kent een solide aanval welke ook gedurende het voorgaande seizoen wist te schijnen. Echter, is een bekende trend voor Leipzig dat het ook aanvallend zwakker spel levert wanneer het zelf onder druk gezet wordt. Mede hierdoor moet Leipzig dan ook zo nu en dan genoegen nemen met ruimere nederlagen.

Naast dat het de laatste 10 seizoenen de Bundesliga heeft gewonnen wist Bayern München ook 5 van de laatste 6 Super Cups binnen te slepen. Ondanks het verlies van sterspeler Lewandowski weet Bayern München nog altijd een dominant elftal neer te kunnen zetten welke aanvallend en verdedigend problemen kan veroorzaken voor tegenstanders. Met slechts 5 nederlagen uit haar voorgaande 34 competitiewedstrijden is Bayern München een lastig elftal om te kloppen binnen Duitsland, waarbij het ook in de aanloop naar het seizoen aanvallend wist te imponeren met een 6-2 overwinning op DC United.

De highlights: Leipzig - Bayern München

  • Bayern München heeft de laatste 9 ontmoetingen niet verloren.
  • RB Leipzig heeft in 8 van haar laatste 10 wedstrijden tegendoelpunten geïncasseerd.
  • RB Leipzig kent aanvallend moeite met kansen creëren wanneer het andere aanvallende clubs tegenkomt.
  • Bayern München scoorde 97 keer gedurende het voorgaande seizoen.
  • Bayern München en RB Leipzig incasseerde allebei 37 tegendoelpunten in het voorgaande seizoen.

Onze voorspelling: Leipzig - Bayern München

Nadat recente jaren regelmatig ontmoetingen tussen Bayern Munchen en Dortmund produceerde in de Super Cup mag ditmaal RB Leipzig het opnemen tegen de regerend landskampioen. RB Leipzig weet regelmatig sterk defensief spel te leveren waardoor het met een solide aanval wedstrijd kan winnen. Echter, kent de club moeite wanneer het zelf onder druk wordt gezet. Mede hierdoor heeft het dan ook al jaren niet van Bayern weten te winnen. De aanvallend en defensieve krachten van Bayern blijven tot de top van Duitsland behoren waarbij nederlagen schaars zijn. Bayern München ‘Draw No Bet’ oogt een goede inzet te zijn.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.