Loading...

Voorspelling Leipzig - Bayern München

20 januari 14:30

Voetbal - Bundesliga

Leipzig Leipzig
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Circus 1.83 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Leipzig - Bayern München

In Duitsland staat op de 16e speeldag de topper tussen RB Leipzig en Bayern München op het programma. RB Leipzig speelt sinds september vorig jaar onder de vleugels van Marco Rose die de ontslagen Domenico Tedesco verving. Die keuze lijkt te gaan renderen. Sinds het onder Rose speelt wist Leipzig op te klimmen naar de 3e plaats en verloor het nog maar 1 wedstrijd van de 10 gespeelde in totaal. De 3e plek geeft recht op rechtstreekse kwalificatie voor de UEFA Champions League, iets wat bij het huidige bestuur van RB Leipzig toch de minimum ambitie is. In totaal haalt Leipzig 13 op 15 in zijn laatste 5 wedstrijden. Het speelde daarin gelijk bij Augsburg (3-3) en klopte achter elkaar: Bayer Leverkusen (2-0), Hoffenheim (1-3), Freiburg (3-1) en Werder Bremen (1-2).

Met Bayern München komt natuurlijk regerend kampioen op bezoek. Die Rekordmeister is zowaar in nog betere vorm dan RB Leipzig. In totaal boeken de troepen van Julian Nagelsmann 15 op 15. Het klopte in zijn laatste 5 wedstrijden: Hoffenheim (0-2), Mainz (6-2), Hertha Berlijn (2-3), Werder Bremen (6-1) en Schalke 04 (0-2). Bayern heeft op dit moment 4 punten voorsprong op revelatie Freiburg en 6 op Leipzig.

De highlights: Leipzig - Bayern München

  • Bayern München won laatste 4 wedstrijden tegen Leipzig
  • RB Leipzig kon al 10 keer na mekaar niet winnen van Bayern München.
  • Bayern München 9 op 9 in laatste 3 uitwedstrijden

Onze voorspelling: Leipzig - Bayern München

RB Leipzig onder Marco Rose lijkt onderweg te zijn naar een succesverhaal maar nu krijgt het met Bayern München een zeer grote beproeving. Indien het wint kan het op 3 punten komen van de eerste plaats komen. De stakes zijn dus bijzonder ‘high’. Toch zijn dit de wedstrijden waarbij Bayern het beste floreert, getuige ook de statistieken waarbij we zien dat Bayern München de laatste 4 wedstrijden won van Leipzig en al 10 keer niet meer verloor tegen deze tegenstander.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.