Loading...

Voorspelling Leipzig - Manchester City

22 februari 15:00

Voetbal - Champions League

Leipzig Leipzig
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Circus 1.8 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Leipzig - Manchester City

De Red Bull Arena in Leipzig mag zich opmaken om Manchester City en voormalig clubspeler Erling Haaland te ontvangen voor de 1/8e finale van de UEFA Champions League. De huidige nummer 5 uit de Bundesliga weet hoe het Manchester City moet verslaan want vorig seizoen kwam de Engelse kampioen op bezoek tijdens de groepsfase van de UEFA Champions League en eindigde de wedstrijd op 2-1. In Manchester ging het dan weer wel met 6-3 onderuit. Leipzig eindigde in de huidige Champions League tweede in groep F na Real Madrid. Het boekte 12 op 18 en wist zo Shakhtar Donetsk en Celtic achter zich te houden. Het startte de campagne met een 0 op 6 na een thuisnederlaag tegen Shakhtar Donetsk (1-4) en een nederlaag bij Real Madrid (2-0). Daarna volgde een 12 op 12 na twee overwinningen tegen Celtic (3-1 & 0-2), een nederlaag tegen Real Madrid (3-2) en een overwinning bij Shakhtar Donetsk (0-4).

Manchester City aast onder Pep Guardiola al een tijd op de eindwinst op het kampioenenbal. Vorig seizoen strandde het in de halve finales tegen de uiteindelijke winnaar Real Madrid. In Engeland liet het afgelopen weekend punten liggen bij Nottingham (1-1) waardoor het Arsenal voor zich moet dulden aan de leiding. De druk is dus hoog bij de Citizens. In de groepsfase won Manchester City groep G. Het pakte daarin 14 op 18 zonder een nederlaag te lijden. Het begon met een 9 op 9 tegen FC Sevilla (0-4), Borussia Dortmund (2-1) en FC Kopenhagen (5-0). Bij FC Kopenhagen speelde het gelijk (0-0) en bij Dortmund volgde dezelfde uitslag (0-0). Thuis werd de laatste groepswedstrijd tegen FC Sevilla (3-1) gewonnen.

De highlights: Leipzig - Manchester City

  • Leipzig 4 op 9 in laatste 3 thuiswedstrijden
  • Manchester City verloor nog niet in uitwedstrijden Europees
  • Manchester City bereikte op laatste 5 edities minstens de kwartfinale

Onze voorspelling: Leipzig - Manchester City

Manchester City wist in de laatste 5 deelnames van de UEFA Champions League telkens de kwartfinale te bereiken. Dit seizoen is de Champions League winnen opnieuw het doel van de club. Het verloor nog niet op verplaatsing in Europa dit seizoen. Leipzig liet thuis wat punten liggen in zijn laatste 3 thuiswedstrijden met een 4 op 9 als gevolg en moet zo de top wat lossen in Duitsland. Onze voorspelling RB Leipzig-Manchester City: Manchester City wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.