Loading...

Voorspelling Leipzig - Real Madrid

25 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Leipzig Leipzig
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Leipzig Double Chance.

Unibet 1.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Leipzig - Real Madrid

Op speeldag 5 van de groepsfase van de UEFA Champions League mag het Duitse RB Leipzig zich opmaken om het thuis op te nemen tegen titelverdediger Real Madrid. RB Leipzig staat op dit moment op de 2e plaats in groep F en telt 6 punten. Het telt 1 punt meer dan de nummer 3 Shakhtar Donetsk en 4 punten minder dan Real Madrid dat groepsleider is. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Real Madrid genoeg aan 1 punt om zich te verzekeren van groepswinst. Indien Red Bull Leipzig wint en Shakhtar Donetsk verliest dan verzekeren de Duitsers zich van kwalificatie voor de volgende ronde op het kampioenenbal.

De highlights: Leipzig - Real Madrid

  • Leipzig won alles thuis onder Reus.
  • Leipzig scoorde 13 keer in 4 thuiswedstrijden.
  • Leipzig telkens in volgende ronde laatste 3 deelnames Europees toernooi.

Onze voorspelling: Leipzig - Real Madrid

Onder Marco Reus kent RB Leipzig terug een betere periode. Sinds zijn aanstellen verloor het slechts eenmaal in de eigen Bundesliga, uit bij Mönchengladbach (3-0) en zoals bovenvermeld bij Real Madrid. Verder pakte het onder Reus 11 op 15 waarbij het elke thuiswedstrijd kon winnen waaronder een knappe zege tegen Borussia Dortmund (3-0). Leipzig, dat in 2020 nog de halve finale wist te bereiken van de UEFA Champions League zou de revival echt kunnen onderstrepen mocht het Real Madrid kunnen kloppen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.