Loading...

Voorspelling Leipzig - Real Madrid

13 februari 15:00

Voetbal - Champions League

Leipzig Leipzig
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Real Madrid Draw No Bet

Circus 1.66 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Leipzig - Real Madrid

De Red Bull Arena in Leipzig mag zich opmaken voor een avondje kampioenenbal van het hoogste niveau. De troepen van Marco Rose ontvangen in de 1/8e finale de winnaar van twee seizoenen geleden, Real Madrid. RB Leipzig wist zich te plaatsen door 2e te eindigen in groep G op 6 punten van groepswinnaar Manchester City. Het hield Young Boys en Rode Ster Belgrado eenvoudig ver achter zich. Het won elke wedstrijd behalve die tegen Manchester City, waartegen tweemaal verloren werd. In totaal boekt RB Leipzig 4 op 9 uit zijn laatste 5 wedstrijden in de Bundesliga waar het in een dip verkeert. Het staat er 5e en strijdt voor een Champions League ticket. Afgelopen weekend speelde het gelijk op bezoek bij de nummer 11 Augsburg (2-2).

Real Madrid deed het uitmuntend in de groepsfase met een 18 op 18. Het won elke wedstrijd, dit tegen Napoli, SC Braga en Union Berlin. De troepen van Ancelotti staan sinds dit weekend iets steviger aan kop in La Liga door de nummer 2 Girona te kloppen (4-0). In totaal boekt Real Madrid 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden.

De highlights: Leipzig - Real Madrid

  • Leipzig won maar 1 van laatste 5 wedstrijden
  • Real Madrid met vertrouwen na zege tegen Girona
  • Real Madrid laatste 3 edities telkens minstens in halve finales
  • Real Madrid 27 duels op rij ongeslagen

Onze voorspelling: Leipzig - Real Madrid

Het is al reeds 27 duels op rij dat Real Madrid ongeslagen is. Een groot contrast met Leipzig dat 3 van zijn laatste 5 wedstrijden verloor en maar 1 wedstrijd ervan kon winnen. Real Madrid blaakt van vertrouwen nadat het dit weekend in Spanje de puntjes op de i zette nadat het CF Girona klopte. Onze voorspelling RB Leipzig-Real Madrid: Real Madrid Draw No Bet.

 

1
Circus
3
Leipzig wint: €250 X 3 = 750€
Bonus €250
N
Circus
3.75
Gelijk €250 X 3.75 = 937.5€
Bonus €250
2
Circus
2.43
Real Madrid wint: €250 X 2.43 = 607.5€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.