Loading...

Voorspelling Lens - PSV

24 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Lens Lens
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 2.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Lens - PSV

In de UEFA Champions League mag de Europese revelatie van dit seizoen, RC Lens, het op speeldag 3 opnemen thuis tegen PSV Eindhoven.

De troepen van coach Franck Haise voeren momenteel de leiding in hun groep met 4 op 6. Bij winst tegen PSV Eindhoven -dat al op 6 punten volgt- kan het nu al een serieuze optie nemen op Europese overwintering. Op speeldag 1 van de UEFA Champions League speelde RC Lens gelijk bij Sevilla (1-1) en op de vorige speeldag kon het thuis Europa verassen door FC Arsenal te kloppen (2-1). In de Franse Ligue 1 loopt het dit seizoen wel een pak minder met een voorlopige 15e plaats. Afgelopen weekend speelde het gelijk bij Le Havre (0-0).

Met PSV Eindhoven komt de laatste uit de groep op bezoek. De troepen van Peter Bosz gingen op de eerste speeldag kansloos onderuit op bezoek bij FC Arsenal (4-0) gevolgd door een gelijkspel thuis tegen Sevilla (2-2). Met 27 op 27 is PSV Eindhoven wel autoritair leider in de Eredivisie. Afgelopen weekend klopte het Fortuna Sittard (3-1). De missie voor de Eindhovenaren is kristalhelder: winnen. Anders wordt de kans op de volgende ronde heel klein.

De highlights: Lens - PSV

  • PSV Eindhoven 27 op 27 in eigen competitie
  • RC Lens pas 15e in eigen competitie
  • PSV Eindhoven 12 op 12 uit in Eredivisie
  • PSV Eindhoven verloor maar 1 van 6 Europese wedstrijden dit seizoen

Onze voorspelling: Lens - PSV

De zege van RC Lens tegen grootmacht Arsenal was een fantastische prestatie. Toch zien we dat de Noord-Fransen veel moeite hebben met het wedstrijdritme wat zich onder andere vertaald in een laag klassement in de eigen competitie. Met PSV Eindhoven komt de machine uit de Eredivisie op bezoek die 27 op 27 boekt. Ook op verplaatsing boekte het het maximum aan punten met 12 op 12. Onze voorspelling RC Lens-PSV Eindhoven: PSV Eindhoven wint.

 

1
Unibet
2.48
Lens wint: €50 X 2.48 = 124€
Bonus €50
N
Unibet
3.6
Gelijk €50 X 3.6 = 180€
Bonus €50
2
Unibet
2.7
PSV wint: €50 X 2.7 = 135€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.