Loading...

Voorspelling Lillestrøm - Royal Antwerp FC

4 augustus 13:00

Voetbal - Europa Conference League

Lillestrøm Lillestrøm
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

Royal Antwerp FC winnaar

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Lillestrøm - Royal Antwerp FC

FC Antwerp mag zijn Europese campagne verder zetten in de 3e voorronde van de UEFA Conference League. In de vorige ronde wisten de troepen van trainer Mark Van Bommel met zeer veel moeite het Kosovaarse KF Ditra opzij te zetten nadat het thuis op een 0-0 bleef haperen en in Ditra met 0-2 ging gaan winnen. In de eigen Belgische competitie loopt het qua aantal punten gesmeerd, na 2 speeldagen heeft The Great Old het maximum van de punten al oogst het niet veel lof met de manier van spelen. Op de eerste speeldag ging het met 0-2 gaan winnen op het veld van KV Mechelen en op de vorige speeldag kon het met 1-0 winnen thuis van Zulte Waregem.

Het Noorse Lillestrom wist in de vorige ronde het Finse Seinajoen Jalkapallokerho (ook wel SJK genoemd) uitschakelen nadat het eerst in eigen huis met 5-2 wist te winnen en in Finland met 0-1 ging gaan winnen. Lillestrom staat in de eigen Noorse competitie op een 2e plek op 3 punten van leider Molde na 16 speeldagen. In die eigen competitie pakt het uit zijn laatste 3 wedstrijden 6 op 9. Het verloor thuis van Viking (0-1) om vervolgens te winnen bij Odd (1-2) en bij Sarpsborg 08 (0-2).

De highlights: Lillestrøm - Royal Antwerp FC

  • Lillestrom won laatste 3 wedstrijden.
  • Eerste treffen tussen beide teams.
  • FC Antwerp krijgt kritiek voor kwaliteit van het spel.
  • Antwerp 12 op 12.
  • Lillestrom verloor vorige thuiswedstrijd.

Onze voorspelling: Lillestrøm - Royal Antwerp FC

Hoge ambities brengen hoge druk met zich mee. Bij FC Antwerp verwacht men dat de Nederlander Mark Van Bommel onder het bewind van technisch directeur Marc Overmars de club weer hoogdagen zal beleven als vanouds. De resultaten mogen er wezen maar het voetbal moet omhoog. Wij beschouwen deze wedstrijd als een eerste serieuze test waar winnen verre van evident zal zijn. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.