Loading...

Voorspelling Liverpool - Arsenal

9 april 11:30

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Arsenal Draw No Bet

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Arsenal

Op speeldag 30 mogen Liverpool en Arsenal het opnemen tegen elkaar op Anfield Road. Liverpool kent een dramatisch seizoen en ook in de competitie is het opnieuw de slechte kant aan het uitgaan met opnieuw enkele nederlagen. Het leek nochtans de goede kant op te gaan voor Jürgen Klopp’s troepen na 3 opeenvolgende zeges. Het staat op dit moment op een 8e plaats en staat 7 punten achter op nummer 5 Tottenham. De 5e plaatst zich voor de UEFA Europa League. Liverpool boekt 7 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het won tegen Wolverhampton (2-0) en Manchester United (7-0) om daarna te verliezen van Bournemouth (1-0) en Manchester City (4-1). Op de vorige speeldag speelde het gelijk bij FC Chelsea (0-0) in een dramatische wedstrijd. 

Arsenal beleeft dan weer een droomseizoen. Het staat op de eerste plaats met 8 punten voorsprong op Manchester City. Arteta’s troepen hebben wel 1 wedstrijd meer gespeeld dan City. The Gunners boeken uit hun laatste 5 wedstrijden 15 op 15 na zeges tegen Everton (4-0), Bournemouth (3-2), Fulham (0-3), Crystal Palace (4-1) en Leeds (4-0). In de heenwedstrijd wist Arsenal voor het eerst in 8 confrontaties Liverpool nog eens te kloppen (3-2).

De highlights: Liverpool - Arsenal

  • Arsenal beste uitploeg Premier League
  • Arsenal kreeg nog maar 9 doelpunten tegen op verplaatsing
  • Arsenal 21 op 21

Onze voorspelling: Liverpool - Arsenal

Mikel Arteta lijkt op schema te zitten om met Arsenal geschiedenis te schrijven al moet het wel nog steeds met 2 woorden spreken. Arsenal heeft een wedstrijd minder gespeeld en als het eenmaal verliest terwijl Manchester City wint… dan wordt het plots weer krap. Arsenal is de beste uitploeg uit de Premier League en verloor nog maar twee van zijn 14 uitwedstrijden tot nu toe. Met 21 op 21 is het ook de ploeg in vorm in Engeland. Onze voorspelling FC Liverpool-Arsenal: Arsenal Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.