Loading...

Voorspelling Liverpool - Chelsea

14 mei 15:45

Voetbal - FA Cup

Liverpool Liverpool
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

FC Chelsea Draw No Bet.

Unibet 2.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Chelsea

De meest historische beker der bekers in het wereldwijde voetbal, de FA Cup, zal dit weekend een winnaar kennen na de finale tussen Liverpool en FC Chelsea. De finale vindt plaats in het iconische Wembley stadion en voor FC Chelsea wordt dit de enige kans op een prijs dit seizoen. The Reds zetten gewoon hun missie voor de ‘quadruple’ voort waarbij het reeds de League Cup op zak heeft. Die League Cup won het na een finale tegen FC Chelsea die beslecht werd door strafschoppen (0-1). In de halve finale van de FA Cup wist Liverpool Manchester City uit te schakelen met wie het nog een felle titelstrijd aan het uitvechten is. Het ging met 2-3 gaan winnen in het Etihad Stadium. In de kwartfinale ging het nipt gaan winnen op het veld van Championship team Nottingham Forest (0-1). In de 1/8e finale won het met 2-1 tegen Norwich City.

Chelsea, verliezer van de twee vorige finales, was in de halve finale dan weer te sterk voor Crystal Palace nadat het met 2-0 won op Stamford Bridge. In de kwartfinale ging het net zoals Liverpool op het veld van een Championship team gaan winnen, dit tegen FC Middlesbrough (0-2). In de 1/8e finale gingen Tuchel’s troepen gaan winnen bij Luton Town FC, tevens een club uit de Championship.

De highlights: Liverpool - Chelsea

  • Liverpool won al 4 duels niet van FC Chelsea na reguliere speeltijd.
  • Zwaar programma voor The Reds.
  • Derde finale op rij voor Chelsea.
  • Laatste finale Liverpool in 2012.
  • Liverpool won League Cup finale tegen Chelsea.

Onze voorspelling: Liverpool - Chelsea

Wanneer beide ploegen het tegen mekaar opnemen dan zien we dat ze aan elkaar gewaagd zijn. De laatste 3 duels eindigde telkens op een gelijkspel (na reguliere speeltijd). 4 duels geleden haalde FC Chelsea het op verplaatsing bij Liverpool (0-1). Met een loodzwaar programma voor de boeg voor The Reds zien we zeker mogelijkheden voor Tuchel’s troepen. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.