Loading...

Voorspelling Liverpool - Chelsea

21 januari 7:30

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Chelsea

In de Premier League staat zaterdag de topper tussen Liverpool en FC Chelsea op het programma. Een duel die dit seizoen een heel andere zwaartekracht kent omdat beide seizoenen het slecht doen. The Reds staan op dit moment op een 9e plek en staat inmiddels al 10 punten achter op de top 4. Indien het nog een ticket voor de UEFA Champions League wil binnenhalen dan is winnen tegen Chelsea dit weekend een absolute must. De troepen van Jürgen Klopp boeken op dit moment 9 op 15. Het won achtereenvolgens nog van Southampton (3-1), Aston Villa (1-3) en Leicester (2-1). De laatste 2 wedstrijden boekte het 0 op 6 na nederlagen tegen Brentford (3-1) en Brighton (3-0).

Het treft met FC Chelsea zowaar een ploeg aan die het nog slechter doet en die eigenlijk in een crisis verkeren. Toen Graham Potter even het roer overnam van Thomas Tuchel maar niets is minder waar. The Blues staan momenteel op een bedroevende 10e plek. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het 7 op 15. Het won daarbij tegen Bournemouth (2-0), speelde gelijk bij Nottingham (1-1), verloor van Manchester City (0-1) en Fulham (2-1) en kon op de vorige speeldag winnen van Crystal Palace (1-0). 

 

De highlights: Liverpool - Chelsea

  • Chelsea al 5 uitwedstrijden zonder zege.
  • Chelsea kon al 4 wedstrijden niet winnen van Liverpool.
  • Liverpool verloor nog maar een wedstrijd op eigen bodem.

Onze voorspelling: Liverpool - Chelsea

Het ambitieuze bestuur van FC Chelsea heeft ongetwijfeld niet veel geduld meer en bij een nieuwe nederlaag zou het avontuur van Graham Potter bij FC Chelsea wel eens van zeer korte duur kunnen zijn. De cijfers zijn alvast niet echt bemoedigend, Chelsea kon al 5 uitwedstrijden op rij niet meer winnen. Ook kon het al 4 confrontaties met Liverpool op rij niet meer winnen. FC Liverpool speelt dan wel een minder seizoen op eigen bodem werd het nog maar eenmaal geklopt, dit door Leeds United (1-2).
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.