Loading...

Voorspelling Liverpool - Everton

24 april 11:30

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Everton Everton

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.18 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Everton

Speeldag 33 in de Premier League en de stad Liverpool maakt zich op voor de Merseyside-derby tussen FC Liverpool en FC Everton. Voor beide ploegen staat er veel op het spel. FC Liverpool staat 1 punt achter op leider Manchester City en doet nog volop mee voor de titel terwijl FC Everton aan het andere uiteinde van het klassement maar net boven de degradatiezone staat met 4 punten voor op eerste degradatieplek waar Burnley staat. Liverpool haalde uit zijn laatste 5 wedstrijden 13 op 15. Het won daarbij achtereenvolgens tegen Brighton (0-2), Arsenal (0-2) en Watford (2-0). Er volgde een gelijkspel op het veld bij Manchester City (2-2). Op de vorige speeldag klopte het Manchester United met 4-0. Liverpool wist zich ook te plaatsen voor de FA Cup finale door op het veld van Manchester City met 2-3 te gaan winnen vorige week. Ook kwalificeerde het zich voor de halve finale van de UEFA Champions League waar het uitkomt tegen Villarreal. 

FC Everton dat sinds eind januari onder de hoede van Frank Lampard speelt haalde uit zijn laatste 5 duels 7 punten. Het won daarbij thuis de degradatietopper tegen Newcastle United (1-0) verloor achtereenvolgens bij West Ham (2-1) en Burnley (3-2). Nadien won het thuis van Manchester United (1-0) en op de vorige speeldag speelde het thuis 1-1 gelijk tegen Leicester City. 

 

De highlights: Liverpool - Everton

  • Liverpool beste thuisploeg in Premier League.
  • Liverpool beste Engelse ploeg met 28 op 30.
  • Everton slechtste uitploeg in Engeland.
  • Everton verloor laatste 5 uitduels.
  • Heenwedstrijd werd 1-4 voor Liverpool.

Onze voorspelling: Liverpool - Everton

Liverpool is met 28 op 30 de beste ploeg in Engeland momenteel. Het is bovendien de beste thuisploeg uit de reeks en heeft als enige ploeg nog geen enkele wedstrijd verloren op eigen grond. Everton is dan weer de slechtste uitploeg in Engeland met nog geen enkele uitzege dusver. We koesteren weinig hoop voor The Toffees hier.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.