Loading...

Voorspelling Liverpool - Inter Milan

8 maart 15:00

Voetbal - Champions League

Liverpool Liverpool
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.53 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Inter Milan

Simone Inzaghi zal met zijn Inter over een meesterplan moeten beschikkan om naar Anfield Road af te zakken en wil het Liverpool alsnog opzij zetten om zo de kwartfinale van de UEFA Champions League te halen. Geen evidentie want de troepen van Klopp hebben alle wedstrijden in dit toernooi gewonnen tot nu toe wat resulteerde in een indrukwekkende 21 op 21. Ook in de eigen Premier League boekte het een 15 op 15 met onder andere een overwinning afgelopen weekend thuis tegen West Ham United (1-0). The Reds zijn ook de enige ploeg in Engeland die voorlopig nog ongeslagen zijn op eigen bodem.


Toch is het altijd opletten met een geslepen Italiaanse ploeg in deze fase van een groot toernooi. Inter zal ook wel een dosis vertrouwen opgedaan hebben afgelopen weekend door in eigen huis Salernitana te verpulveren met 5-0. Dat is de laatste in de serie A maar toch een ploeg die al vier speeldagen ongeslagen was. De vorige Champions League wedstrijd op verplaatsing verloor Inter op het veld van Real Madrid met 2-0 en moest zo de groepswinst aan zich laten voorbijgaan. In de eigen serie A bleef Inter de laatste 3 uitwedstrijden steken op een gelijkspel op het veld van Atalanta (0-0), Napoli (1-1) en Genoa (0-0).

De highlights: Liverpool - Inter Milan

  • Liverpool 21 op 21 in de Champions League.
  • Liverpool thuis ongeslagen in gelijk welke competitie.
  • Inter Milaan al 3 wedstrijden op verplaatsing zonder zege.

Onze voorspelling: Liverpool - Inter Milan

Vorig seizoen werd de kwartfinale het eindstation voor Liverpool. Klopp en zijn troepen zullen op hun hoede zijn om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.