Loading...

Voorspelling Liverpool - Manchester United FC

19 april 15:00

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Manchester United FC

Het zijn fantastische tijden op Anfield Road momenteel waar Jürgen Klopp zijn troepen nogmaals tot een nieuw succes wist te leiden. Afgelopen week ging Liverpool met 2-3 gaan winnen op het veld van Manchester City in de halve finale van de FA CUP waardoor ze voor het eerst sinds 2012 opnieuw op Wembley voor de FA Cup kunnen gaan. Naast de kwalificatie voor de halve finale van de UEFA Champions League zit Liverpool ook nog steeds volop in de running voor de Premier League titel. Met nog 7 wedstrijden te gaan en slechts 1 punt verschil met leider Manchester City belooft het een spannende eindspurt te gaan worden. Naar aanloop van deze clash met rivaal Manchester United kan Liverpool alvast beroep doen op een hoge dosis zelfvertrouwen nadat het 28 op 30 haalde in zijn laatste 10 partijen en daarmee veruit het beste team in Engeland is op dit moment.

Iets wat van Manchester United moeilijk gezegd kan worden want die halen slechts 16 op 30 uit hun laatste 10 partijen en zijn ook niet meer op andere fronten actief. Rest de troepen van interim trainer Rangnick enkel nog het ticket voor de UEFA Champions League van volgend seizoen veilig te stellen. 

 

De highlights: Liverpool - Manchester United FC

  • Manchester United verloor laatste 2 uitwedstrijden.
  • Liverpool won vorige twee duels met Manchester United.
  • 6 jaar geleden dat United op Anfield Road kon winnen.
  • Liverpool beste thuisploeg in Premier League.
  • Manchester United slechts 9e beste uitploeg.

Onze voorspelling: Liverpool - Manchester United FC

De vorige twee uitduels waren alvast geen succes voor Manchester United want daarin verloor het zowel op het veld van Manchester City (4-1) als op het veld van bodemploeg Everton (1-0). Met een moeilijk tweeluik dat er nu aankomt op het veld van Liverpool en Arsenal kan het nog heel benard worden om dat ticket voor de Champions League veilig te stellen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.