Loading...

Voorspelling Liverpool - Manchester United FC

5 maart 11:30

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

FC Liverpool Draw No Bet

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Manchester United FC

In de Premier League mag Anfield Road zich opmaken voor de topper tussen FC Liverpool en Manchester United op de 25e speeldag in de Premier League. FC Liverpool beleeft een ellendig seizoen zoals we allemaal weten met de zware oplawaai van Real Madrid in de UEFA Champions League (2-5) als absoluut dieptepunt. Toch hebben The Reds in de Premier League nog steeds iets om voor te spelen. Momenteel staat het 6e op 2 punten van nummer 5 Newcastle en 6 punten van nummer 4 Tottenham. Nummer 5 plaatst zich voor de UEFA Europa League en de top 4 krijgt een ticket voor de UEFA Champions League. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt FC Liverpool 10 op 15 met de laatste 4 wedstrijden die werden afgesloten zonder nederlaag. Eerst ging het nog de boot in bij Wolverhampton (3-0) om vervolgens te winnen van Everton (0-2) en Newcastle (2-0). Daarna volgde een gelijkspel bij Crystal Palace (0-0) en op de vorige speeldag kon het Wolverhampton kloppen (2-0).

De troepen van Erik ten Hag mocht met Manchester United zijn eerste trofee optillen nadat het de finale van de Carabao Cup won van Newcastle United (2-0). In de competitie strijd het niet meer volop mee voor de prijzen maar indien het ook een ticket voor de UEFA Champions League kaapt dan kan het wel spreken van een goed seizoen en een goede basis voor het volgende. In de UEFA Europa League wist het het grote FC Barcelona uit te schakelen na een 2-1 thuisoverwinning. De zon is stilletjesaan dus weer door de wolken aan het schijnen op Old Trafford. Manchester United staat momenteel op de 3e plaats en telt 11 punten achterstand op Arsenal en 6 op Manchester City. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt het 10 op 15. Het verloor bij Arsenal (3-2), won van Crystal Palace (3-2), speelde thuis gelijk tegen Leeds (2-2) en ging gaan winnen bij Leeds (0-2). Op de vorige speeldag won het van Leicester City (3-0).

De highlights: Liverpool - Manchester United FC

  • Liverpool verloor nog maar eenmaal thuis in de Premier League
  • Manchester United kon al 7 duels op Anfield Road niet meer winnen
  • Manchester United kon al 3 keer op rij niet meer scoren op Anfield Road

Onze voorspelling: Liverpool - Manchester United FC

Manchester United lijkt in een opwaartse trend te zitten en daarbij hoort het verbreken van slechte gewoontes. Al wordt het wel moeilijk iets te gaan rapen bij Liverpool. The Reds verloren nog maar eenmaal op eigen bodem. Manchester United kon al 7 verplaatsingen naar Anfield Road geen duel meer winnen en scoorde in de 3 laatste verplaatsingen geen enkel doelpunt op het veld van Liverpool. Onze voorspelling FC Liverpool-Manchester United: FC Liverpool Draw No Bet. Bij een gelijkspel krijgen we zo onze inzet terug.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.