Loading...

Voorspelling Liverpool - SSC Napoli

1 november 16:00

Voetbal - Champions League

Liverpool Liverpool
-
SSC Napoli SSC Napoli

Onze wedtip

SSC Napoli winnaar

Unibet 4.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - SSC Napoli

Op de laatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League staat in groep A een absolute topper op het programma met Liverpool-Napoli. Napoli is groepsleider met het maximum van de punten terwijl Liverpool 2e staat met 12 op 15. Liverpool verloor zijn eerste wedstrijd uit bij Napoli (4-1) en is uit op revanche. Indien het een beter resultaat haalt dan de Italianen tegen hen deden, dan kan het alsnog de groepswinst afsnoepen van de Napolitanen. Na de verloren wedstrijd in Italië volgde voor Jürgen Klopp’s troepen een 12 op 12 nadat het thuis Ajax versloeg (2-1), alsook de Rangers (2-0). Nadien haalde het zwaar uit bij de Rangers (1-7) en kon het ook bij Ajax overtuigend winnen (0-3). Napoli kon naast de thuiszege tegen Liverpool ook winnen bij Rangers (0-3), bij Ajax (1-6), thuis tegen Ajax (4-2) en thuis tegen Rangers (3-0). De troepen van Spalletti voeren ook in de serie A de leiding. Liverpool beleeft zoals bekend een zeer moeilijk seizoen in Engeland en is pas terug te vinden op de 9e plek.

De highlights: Liverpool - SSC Napoli

  • Liverpool won al 4 matchen niet tegen Napoli.
  • Napoli vorige twee wedstrijden bij Liverpool ongeslagen.
  • Napoli 15 op 15.

Onze voorspelling: Liverpool - SSC Napoli

Napoli lijkt wel een beetje het Europese zwarte beest te worden van The Reds. De vorige 4 wedstrijden kon het er alvast niet tegen winnen. De vorige wedstrijd thuis tegen Napoli werd het een gelijkspel (1-1) en de wedstrijd daarvoor werd het (0-3). Van de laatste 4 duels incasseerde het 10 doelpunten tegen en kon er zelf maar 2 maken.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.