Loading...

Voorspelling Liverpool - Tottenham

7 mei 14:45

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Tottenham Tottenham

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Tottenham

Aanstaande zaterdag mogen Liverpool en Tottenham de 35e speeldag in de Premier League afwerken. Liverpool mocht afgelopen dinsdag de kwalificatie vieren voor de finale van de UEFA Champions League nadat het in Villarreal ging gaan winnen met 2-3. De 3e finale op 5 jaar tijd voor Jürgen Klopp en zijn Reds. Maar veel tijd om te vieren is er niet want in eigen land wacht er nog steeds de razend spannende titelstrijd met Manchester City. Slechts 1 punt is wat Liverpool scheidt van hun en Manchester City, dit met nog 4 speeldagen te gaan. Manchester City bekampt thuis Newcastle United wat op papier een makkelijkere opdracht is dus Liverpool laat beter geen steek vallen.

Ook voor Tottenham Spurs staat er nog wat op het spel. Momenteel staan de troepen van Antonio Conte op de 5e plaats op 2 punten achterstand van de 4e (Arsenal) in de stand welke een ticket voor de UEFA Champions League oplevert. De Tottenham Spurs nemen het volgende week op tegen Arsenal. Wetende dat Arsenal het thuis tegen Leeds United opneemt weet Conte dat het voor een gigantisch moeilijke opdracht staat: voor het eerst winnen op Anfield Road in 11 jaar tijd.

De highlights: Liverpool - Tottenham

  • Tottenham kon al 20 duels tegen Liverpool niet winnen.
  • Liverpool won 4 van laatste 5 ontmoetingen.
  • Heenmatch werd 2-2.
  • Liverpool al 7 wedstrijden uit op rij ongeslagen.
  • Liverpool verloor nog niet in 2022 in de Premier League.

Onze voorspelling: Liverpool - Tottenham

Beide ploegen moeten voor de winst gaan. Voor de Spurs verre van een evidentie want het kon tegen Liverpool al 20 duels op rij niet meer winnen. Het is geleden van 2011 dat het op het veld van de Spurs kon winnen. Tegen een oppermachtig Liverpool dat in de laatste rechte lijn zit richting nieuwe trofeeën verwachten we de thuisploeg als winnaar waarvoor we nog behoorlijke odds terugvinden op de markt.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.