Loading...

Voorspelling Liverpool - Tottenham

30 april 11:30

Voetbal - Premier League

Liverpool Liverpool
-
Tottenham Tottenham

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 1.53 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Liverpool - Tottenham

Liverpool lijkt op het juiste moment naar een piek toe te leven om alsnog een gooi te doen naar de Europese tickets met nog 5 speeldagen te gaan. The Reds staan nu op een 7e plek op 1 punt van de nummers 6 en 5 waar Aston Villa en Tottenham staan. Die plaatsen geven recht op de UEFA Europa League. Bovendien heeft Liverpool een wedstrijd minder gespeeld. Voor de top 4-welke UEFA Champions League spelen- wordt het een moeilijke zaak daar de kloof toch al 7 punten is. Het boekt 11 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden waarbij het gelijkspeelde bij FC Chelsea (0-0) en thuis tegen Arsenal (2-0) om nadien achtereenvolgend te winnen van Leeds United (1-6), Nottingham (3-2) en West Ham (1-2).

Bij Tottenham zijn het zeer woelige tijden. Na het ontslag van Antonio Conté werd assistent Stellini aangesteld als assistent om het seizoen af te maken maar na 1 maand werd die dan ook al weer opzij geschoven, dit na de vernedering op het veld van Newcastle (6-1). Hierdoor mag die andere assistent, Ryan Mason, het roer overnemen tot het eind van het seizoen. Hij begon alvast met een gelijkspel thuis tegen Manchester United (2-2) op de vorige speeldag. Tottenham boekt 5 op 15 in zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de twee bovenvermelde wedstrijden was er het gelijkspel bij Everton (1-1), de overwinning tegen Brighton (2-1) en het verlies tegen Bournemouth (2-3).

De highlights: Liverpool - Tottenham

  • Tottenham kon al 22(!) keer op rij niet winnen van Liverpool
  • Tottenham 1 zege op 7 wedstrijden
  • Liverpool 9 op 9
  • Liverpool 8 thuiswedstrijden op rij ongeslagen
  • Tottenham al 5 uitwedstrijden op rij zonder overwinning

Onze voorspelling: Liverpool - Tottenham

Wil Liverpool alsnog Europees voetbal afdwingen dan moet het deze wedstrijden tegen rechtstreekse concurrent Tottenham winnen. Het weet hoe dat moet want het is al 22 keer op rij ongeslagen tegen de Spurs. Liverpool boekt 9 op 9 in de Premier League en neemt het op tegen een ploeg die al 5 uitwedstrijden op rij niet meer kon winnen. Onze voorspelling FC Liverpool-Tottenham: Liverpool wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.