Loading...

Voorspelling Los Angeles FC - LA Galaxy

8 juli 22:00

Voetbal - Major League Soccer

Los Angeles FC Los Angeles FC
-
LA Galaxy LA Galaxy

Onze wedtip

LA Galaxy Double Chance.

Unibet 2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Los Angeles FC - LA Galaxy

De Californische derby ‘El Trafico’ tussen stadsgenoten Los Angeles FC en LA Galaxy staat weer op het programma in de Western Conference van de MLS. Los Angeles FC staat op dit moment op de eerste plek in de Western Conference met 9 punten voorsprong op LA Galaxy. De troepen van Steven Cherundolo halen uit hun laatste 5 wedstrijden 10 op 15. Het won in het eigen Banc of California Stadium tegen de San Jose Earthquakes (3-2), speelde gelijk bij de Seattle Sounders (1-1), om erna zowel de New York Red Bulls (2-0) als FC Dallas (3-1) te verslaan. Hun vorige wedstrijd ging verloren op het veld van Vancouver (1-0).

LA Galaxy is de houder van de meeste MLS landstitels met 5 stuks. De troepen van Greg Vanney staan op dit moment op de 4e plaats en halen uit hun laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Het verloor thuis van Houston Dynamo (0-3), won van Austin FC (4-1), speelde gelijk tegen de Portland Timbers (1-1), verloor thuis van Minnesota United (2-3) en won thuis van CF Montreal (4-0). LA Galaxy kan voor het eerst zijn topaanwinst Gareth Bale opstellen voor deze wedstrijd.

Vorig seizoen grepen beide ploegen naast deelname aan de Play Offs met een 8e (LA Galaxy) en 9e (Los Angeles FC) in de Western Conference.

De highlights: Los Angeles FC - LA Galaxy

  • Beide ploegen grepen naast Play Offs vorig seizoen.
  • Los Angeles FC won al 5 wedstrijden niet van LA Galaxy.
  • LA Galaxy won vorige twee duels.
  • La Galaxy minste tegendoelpunten uit Western Conference.
  • Eerste wedstrijd Gareth Bale.

Onze voorspelling: Los Angeles FC - LA Galaxy

Hoewel het geen verre reis is wist LA Galaxy slechts 1 van de vorige 5 wedstrijden te winnen op het veld van Los Angeles FC. Gezien de stand in het klassement zal het nu wel extra op de overwinning jagen om de achterstand op zijn stadgenoot binnen de perken te houden. Wij voorspellen dan ook dat het deze wedstrijd niet zal verliezen. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.