Loading...

Voorspelling Los Angeles FC - NY Red Bulls

26 juni 15:00

Voetbal - Major League Soccer

Los Angeles FC Los Angeles FC
-
NY Red Bulls NY Red Bulls

Onze wedtip

Los Angeles FC winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Los Angeles FC - NY Red Bulls

In het Banc of California Stadium mag Los Angeles FC zich opmaken om de New York Red Bulls te ontvangen. Los Angeles FC staat momenteel op de eerste plaats in de Western Conference terwijl de New York Red Bulls tweede staan in de Eastern Conference op 1 punt van stadgenoot New York City. Vorig seizoen eindigde Los Angeles FC nog op de 9e plaats in de Western Conference en moest het de MLS Play Offs aan zich laten voorbij gaan. Dit seizoen lijken de troepen van Steven Cherundolo recht op kwalificatie af te stevenen. Uit hun laatste 5 wedstrijden boekte Los Angeles 7 op 15. Het verloor achtereenvolgens van de Colorado Rapids (2-0) en Austin FC (1-2). Erna won het zowel tegen Colombus Crew FC (0-2) als tegen San Jose Earthquakes (3-2).

De New York Red Bulls konden zich vorig seizoen heel nipt plaatsen voor de MLS Play Offs na een 7e plek in de Eastern Conference. Het ging er wel meteen uit in de eerste ronde na een nederlaag tegen Philadelphia Union. De troepen van Oostenrijker Gerhard Struber halen 7 op 15 uit hun vorige 5 wedstrijden. Het speelde thuis 3-3 gelijk tegen Chicago Fire gevolgd door een nederlaag bij Inter Miami (2-0). Vervolgens won het thuis tegen DC United (4-1) om erna opnieuw op verplaatsing te verliezen bij Charlotte (2-0). De laatste wedstrijd kon het winnend afsluiten tegen Toronto FC (2-0). 

 

De highlights: Los Angeles FC - NY Red Bulls

  • Los Angeles won laatste twee duels.
  • Eerste treffen beide teams in 3 jaar.
  • Los Angeles verloor nog maar 1 wedstrijd thuis.
  • New York Red Bulls verloren laatste 2 uitwedstrijden.
  • New York Red Bulls 3 uitwedstrijden zonder zege.

Onze voorspelling: Los Angeles FC - NY Red Bulls

Door het mislopen van Play Offs en Covid 19 is het reeds 3 jaren geleden dat beide teams elkaar troffen. De vorige confrontatie was een vriendschappelijke wedstrijd in 2019 waarbij Los Angeles FC het haalde met 6-1. New York Red Bulls lijken met een tweede plaats stevig in het zadel voor opnieuw deel te nemen aan de Play Offs dit seizoen maar laat het met 1 op 9 toch afweten op verplaatsing de laatste tijd.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.