Loading...

Voorspelling Manchester City - Arsenal

26 april 15:00

Voetbal - Premier League

Manchester City Manchester City
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.55 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Arsenal

In Engeland staat aanstaande woensdag de absolute kraker op het programma tussen Manchester City en Arsenal. Deze confrotnatie wordt een sleutelwedstrijd want thuisploeg Manchester City start met 2 punten -met 2 wedstrijden minder gespeeld- achter leider Arsenal. De troepen van Pep Guardiola zitten in een waanzinnig goede vorm . Sinds midden februari verloor het geen enkele wedstrijd en pakt het alle competities gecombineerd 42 op 48. In de Premier League boekte het uit zijn laatste 5 wedstrijden 15 op 15 waarbij het achtereenvolgend won tegen Newcastle (2-0), Crystal Palace (0-1), Liverpool (4-1), Southampton (1-4) en Leicester (3-1). Het succes van Manchester City werd ook nog eens onderstreept met een zeer vlotte kwalificatie voor de halve finale van de UEFA Champions League nadat het eenvoudig Bayern München elimineerde (0-3 en 1-1).

Met Arsenal treft het de leider die een beetje titelstress lijkt te hebben met puntenverlies in hun laatste 3 wedstrijden waarin het telkens gelijkspeelde. Het pakte in de Premier League in totaal 9 op 15. Het won tegen Crystal Palace (4-1) en Leeds (4-1) om daarna telkens gelijk te spelen bij Liverpool (2-2), bij West Ham (2-2) en thuis tegen de laatste in de stand Southampton (3-3). In de kwartfinale van de UEFA Europa League werd het uitgeschakeld door het Portugese Sporting CP nadat het niet verder kwam dan twee draws (2-2 en 1-1) en verloor in de strafschoppenreeks.

De highlights: Manchester City - Arsenal

  • Arsenal 3 wedstrijden op rij zonder zege
  • Arsenal 0 op 21 tegen Manchester City
  • 9 jaar geleden dat Arsenal nog eens kon winnen op City

Onze voorspelling: Manchester City - Arsenal

De titelkoorts lijkt de troepen van Arteta parten te spelen en daarbij zullen de statistieken tegen Manchester City hun niet geruster stellen. The Gunners boeken 0 op 21 tegen Manchester City… Het is bovendien al 9 jaar geleden dat Arsenal nog eens de volle buit kon pakken op bezoek bij de Citizens. Onze voorspelling Manchester CIty-Arsenal: Manchester City wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.