Loading...

Voorspelling Manchester City - Atlético Madrid

5 april 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester City Manchester City
-
Atlético Madrid Atlético Madrid

Onze wedtip

Atlético Madrid Double Chance.

Toto 2.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Atlético Madrid

In het Etihad Stadium vindt aanstaande dinsdag de heenmatch van kwartfinale van de UEFA Champions League plaats tussen Manchester City en Atlético Madrid. Manchester City is uit op zijn eerste Champions League trofee en vorig seizoen kwamen ze daar zeer dichtbij nadat het de finale van F.C. Chelsea verloor vorig seizoen (1-0). In de groepsfase boekte het 9 op 9 in zijn thuiswedstrijden na zeges tegen RB Leipzig (6-3), Club Brugge (4-1) en Paris Saint-Germain (2-1). In de 1/16e finale speelde het thuis 0-0 gelijk tegen Sporting Lissabon nadat het de heenwedstrijd reeds met 0-5 had gewonnen. In de eigen competitie deed Manchester City wat het moest doen door met 0-2 te gaan winnen op het veld van Burnley. Het voert in Engeland de leiding aan met 1 punt voorsprong op Liverpool.

Ook Atlético Madrid onder Diego Simeone is er al een paar keer zeer dichtbij geweest recent. Zowel in 2014 als in 2016 verloor het de finale van stadsgenoot Real Madrid. In de 1-16e finale wist het Manchester United uit te schakelen nadat het eerst thuis gelijkspeelde (1-1) en in Manchester United ging gaan winnen met 0-1. In de groepsfase was het zwoegen en zweten voor Atlético om op de tweede plaats eindigen na groepswinnaar Liverpool. Met 7 punten op 18 had het genoeg punten om nipt AC Milan en FC Porto af te houden. Op verplaatsing wist het wel 9 op 12 te boeken. Daarbij hoorde naast de zege op Old Trafford ook de zeges op AC Milan (1-2) en FC Porto (1-3). Op Liverpool ging het dan weer met 2-0 de boot in. In La Liga won het afgelopen weekend op het veld van Rayo Vallecano (0-1).

De highlights: Manchester City - Atlético Madrid

  • Atlético 15 op 15 in La Liga.
  • City 4 op 9 op in Etihad op verschillende fronten.
  • Atlético won laatste 4 uitwedstrijden.
  • Eerste treffen tussen beide ploegen.
  • City thuis 10 op 12 in Champions League.

Onze voorspelling: Manchester City - Atlético Madrid

Dit wordt ongetwijfeld de moeilijkste thuiswedstrijd tot nu toe op het Europese toneel dit seizoen voor Pep Guardiola. Het stugge Atlético Madrid moest enkel op het veld van Liverpool puntenverlies toestaan en zette in La Liga zijn goede (uit)vorm nog wat meer in de verf door er 15 op 15 te boeken.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.