Loading...

Voorspelling Manchester City - Bayern München

11 april 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester City Manchester City
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München Draw No Bet

Unibet 3.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Bayern München

Manchester City versus Bayern München is de topper van de kwartfinales van de UEFA Champions League. De Citizens van Pep Guardiola willen na drie opeenvolgende kwartfinales, een verloren finale (tegen Tuchel) en een halve finale eindelijk toch eens die beker met de grote oren vastgrijpen. In de 1/8e finale wist Manchester City RB Leipzig uit te schakelen nadat het in Duitsland gelijkspeelde (1-1) en de klus in Manchester ruim kon klaren (7-1). Europees boekt Manchester City 9 op 15. In de competitie waar het in volle achtervolging zit van Arsenal boekt het 15 op 15. De laatste wedstrijd die Manchester City verloor dateert inmiddels van 5 februari toen het voor de competitie verloor op het veld bij Tottenham Hotspurs (1-0).

Bij Bayern München zien we met Thomas Tuchel een nieuwe coach in de dug-out. Een coach waar Manchester City geen prettige herinneringen aan heeft want die wist met Chelsea in de finale van de UEFA Champions League in 2021 Manchester City te verslaan (0-1). Bayern München klopte in de kwartfinale -onder vorige trainer Nagelsmann- Paris Saint-Germain door in Parijs te winnen (0-1) en in München hetzelfde te doen (2-0). Europees haalt Bayern München 15 op 15. In de Bundesliga kon het zijn eerste twee wedstrijden onder Tuchel winnen. Dat waren de cruciale wedstrijden tegen Borussia Dortmund (4-2) en Freiburg (0-1) waardoor het de leiding kon grijpen in de Bundesliga.

De highlights: Manchester City - Bayern München

  • Tuchel weet hoe het Manchester City moet kloppen in de Champions League
  • München 15 op 15 Europees
  • München won alles in de UEFA Champions League dit seizoen

Onze voorspelling: Manchester City - Bayern München

24 op 24 halen in de UEFA Champions League en daarbij ploegen als PSG, Inter Milaan en FC Barcelona kloppen… het was allemaal niet genoeg om Nagelsmann aan boord te houden bij Bayern München. Gelukkig voor die Rekordmeister weet opvolger Tuchel hoe het Manchester City moet kloppen in de UEFA Champions League. Onze voorspelling Manchester City-FC Bayern München: FC Bayern München Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.