Loading...

Voorspelling Manchester City - Chelsea

15 januari 7:30

Voetbal - Premier League

Manchester City Manchester City
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Bet365 1.65 Bonus
Wedden

De wedtip: Manchester City - Chelsea

De absolute topper van de komende speeldag is ongetwijfeld Manchester City vs Chelsea FC oftewel de nummer 1 tegen de nummer 2 uit de Premier League. City dat inmiddels een kloof heeft van 10 punten op Chelsea zit werkelijk in een monsterlijke bloedvorm waarin het maar liefst 40 op 45 punten pakte uit zijn laatste 15 wedstrijden. Het scoorde in totaal 113 doelpunten in kalenderjaar 2021 wat het hoogste aantal is in de Premier League sinds 1960 en wat een gemiddelde geeft van 2.5 gescoorde doelpunten per wedstrijd, duizelingwekkende cijfers dus. City wist vorige week zich ook te verzekeren van de vierde ronde van de FA Cup door Swindon Town FC (vierde niveau) te kloppen met 1-4. Chelsea gaat van straffe huizen moeten komen willen ze de Citizens in eigen huis kloppen die dit seizoen eenmaal een nederlaag moesten toelaten op eigen grond, dit tegen Crystal Palace (0-1). Alle 5 recente thuiswedstrijden wist het winnend af te sluiten.
 

Bij Chelsea zien we wel dat de troepen het nieuwe jaar goed hebben ingezet. Het startte thuis met een 2-2 gelijkspel tegen Liverpool terwijl het recht had op meer en wist alles te winnen wat erna kwam waaronder een dubbele confrontatie met Tottenham in functie van de Carabao Cup. Het werd 2-0 in Chelsea en 0-1 in Tottenham. Ook voor de FA Cup wist het zich te plaatsen voor de vierde ronde nadat het FC Chesterfield (vijfde niveau Engeland) opzij zette met 5-1. Op verplaatsing blijft Chelsea FC de ploeg met de beste verdediging waarbij doelman Mendy zich nog maar 6 keer moest omdraaien op 10 wedstrijden.

 

De highlights: Manchester City - Chelsea

  • Manchester City breekt momenteel historische records.
  • City scoort al 12 maanden 2.5 goals per wedstrijd.
  • Chelsea beste verdediging op verplaatsing.

Onze voorspelling: Manchester City - Chelsea

De verloren Champions League Finale tegen Chelsea FC (0-1) in september is nog steeds voer tot motivatie voor de Citizens van Pep. Een dubbele zege tegen The Blues in de competitie lijkt een logische horde om te nemen opweg naar een historisch seizoen waarbij het alles wil winnen. De heenwedstrijd wist Manchester City alvast te winnen met 0-1 na een doelpunt van Gabriel Jesus.
 


1
Bet365
1.6
Manchester City wint: €100 X 1.6 = 160€
Bonus €100
N
Bet365
4.2
Gelijk €100 X 4.2 = 420€
Bonus €100
2
Bet365
5.25
Chelsea wint: €100 X 5.25 = 525€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.